2777
2789
عنوان

شوهرم بازم کثافت کاری کرد

888 بازدید | 30 پست

اطفا کمکم کنین الان بیاد نمیدونم چ برخوردی باهش داشته باشم

چند وقت پیش تو جیب شلوارش شارژ همراه اول دیدم درصورتی ک ما اصلا خط اعتباری نداریم

شماره رو زدم تو کوشیم دیدم ی زنه س

بهش گفتم گفت نه برای مشتری شارژ گرفتم قبول نکرد 

گذشت

تا امروز اتفاقی رفتم تو اینستا دنبال کننده هاش

عکس همون زنه بود

هر دو همو فالو داشتن

حالم بده

نمیدونم اومد خونه چی بگم بهش

خاک تو کلش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارش کن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

شارژ همراه اول دیدی بعد شماره رو زدی دیدی زن بود !! 

ربطش ؟ مگه توی شارژ همراه اول شماره هست ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

چطوری زنگ زدی شماره زن رو از کجا آوردی

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

شارژ همراه اول دیدی بعد شماره رو زدی دیدی زن بود !!  ربطش ؟ مگه توی شارژ همراه اول شماره هست ؟

اره شوهرم سوپر داره میگه از کارت خان  شارژ میگیرم شماره مبایل طرف هم بود

وقتی میگی ((دوباره))یعنس قبلا هم سایقه خیانت داشته پس تو چه چیزی بگی چه نگی تف سربالاس چون اون دروغ بهت میگه و کار خودشو میکنه

یا کارو یه سره کن و ولش کن

یا اعصاب خودتو خورد نکن و بیخیال طی کن زندکیتو