2777
2789
عنوان

🌱درچه حالین؟☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 76 پست
دیروز خاستگار زنگ زده بود خیلی التماسش کردم..صب بیدارشدم یکی دیگ هم زنگ زد .. التماسش کردم گفتمش مید ...

خیلی هم خوب🥲ان شاءالله خوشبخت بشین🌱

🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛                       🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا....                     (حسین ع ❤)             

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم یه چایی هل دم کرده بوش عااالیه  منی که چایی دوست ندارم از جام بلند شدم دارم میخورم😅😅😅 ...

نوش جان🌱😅😅

🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛                       🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا....                     (حسین ع ❤)             
سرماخوردم  خستمه  بیحالم   پریود هم شدم حالا تو این حال😫

وای منم همیشه پریود و سرما خوردگیم یجا میفته.همش میگم خوب بشم پریودمم تموم ش میرم حموم راحت میشم

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
والا بخدا هیشکی هم پیدا نمیشه نمیدونم معتادم کار ندارم یا کج و کله😂

فعلا از مجردی بهترین استفاده رو ببرین😅

🤣🤣🤣کاش میشد بیای زود پزمم سر رفته بود دستمو سوزونده 🤧🤧🤧

😅😅بیشتر مراقب باشین😕

نه بابا دیگه تا کی بسه تنهایی مجردی هم سنی داره🙂

صبور باشین خیره ان شاءالله🙂