2777
2789
عنوان

🌱درچه حالین؟☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 76 پست
به به چی بهتر از این؟🥲🥲

دیروز خاستگار زنگ زده بود خیلی التماسش کردم..صب بیدارشدم یکی دیگ هم زنگ زد .. التماسش کردم گفتمش میدونی نمیتونم بجز اون با کسی زندگی کنم نزار مال کسی دیگ بشم.گفتمش امروز روز شماس کمکم کن..گفتمش پیش خدا واسطع شو برام...ی جوری خودش حلش کرد ک دوتا ی موردی بودن ک خانوادم خداروشکر گفتن ن..قربونش بشم شکرش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهار خوردم لم دادم رو تخت خونه ها مرتبه ولی ظرف نشسته دارم که اصلا حالشو ندارم برم بشورم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

شوهرم یه چایی هل دم کرده بوش عااالیه 

منی که چایی دوست ندارم از جام بلند شدم دارم میخورم😅😅😅😅😅

این هل تازه خریدیم قبلیا اینقدر بو‌ نداشت 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

سرماخوردم 

خستمه 

بیحالم  

پریود هم شدم حالا تو این حال😫

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

واییی کی حال داره بره کف آشپز خونه رو بشوره 🥲🥲

من که دیگه توانی نمونده وگرنه میمومدم کمک😶😅😅

🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛                       🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا....                     (حسین ع ❤)             
خدا روشکر

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

منتظر یکی ام...حوصلم سر رف...

ان شاءالله هرچه زودتر انتظارتون به پایان برسه🌱

🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛                       🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا....                     (حسین ع ❤)