2789
عنوان

ارث

268 بازدید | 25 پست

سلام ما چن سال واس مجوز خونه میخاستیم اقدام کنیم پدرم فوت کرده گفتن مادرت بنویسه ک زمین بهت داده خونه بسازی مامانم نوشت امضا اثرانگشت الان باخواهرم بحثم شده میگه اونجایی ک خونه ساختی واس من نامه داری ک اونجا برا خودته حالا میخام ببینم اون نامه ای ک مامانم داده خوبه برام یا نه 

خیر 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا

چون همه وراث بهتون رضایت ندادن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
زمین اره ب اسم بابام

پس خواهرت میتونه روند کار ساخت و سازت رو متوقف کنه و حتی ازت شکایت‌ کنه 

و البته چون اون زمین ارث پدرتون بوده هیچ هزینه ای اونجا نکن چون راحت ورثه ی دیگه ی پدرت ازت میگیرن و پولت هدر میره 

. من نمیدونم اون چه اداره ای بوده گفته مامانت امضا کنه که بهت زمین داده ! درصورتیکه زمین اصلا برای مادرتون نیست

وا 

وا نداره عزیزم شما کل اون زمین رو ساختید یا نصفش مادر شما یک هشتم از مال پدر رو به ارث میبره بقیه بین فرزندان تقسیم میشه شما باید انحصار ورثه میکردید بعد خونه میساختید الان چون تو ملک پدرتون ساختید خونه مال پدرتونه ومیرسه به وارث دیگه