2777
2789
عنوان

قهریم

81 بازدید | 4 پست

دیشب قبل آمدن جاریم حرفی زد ک ناراحت شدم با احترام پذیرایی کردم. وقتی رفتن دیگه با شوهرم حرف نزدم تا الان . اونم انکار نه انگار .چکار کنم خونه ساکت . همه بی حوصله آییم.

موضع قهر مثل همیشه برداشتن کارهای من با منظور برای خانوادش .اونم منظور منفی . من میخواستم روپوش مبل که رو نشیمن گاهشه برندارم برداشت گفت چطور برای بقیع برمی‌داری بااینکه من برای هیچکس مگه غریبه برمی‌دارم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سعی کن سر چیزای کوچیک قهر رو کش ندین

چکار کنم . بخدا کوچیک نیست . همیشه همین پنجشنبه جمعه ها بخاطر خانواده ش با من بحث می‌کنه همیشه کارامو به منظور برمیداره .بااینکه مامانش با خانواده شوهرش قطع رابطه س همین جاریم اصلا ارتباط ندارع بعد شش ماه آمده خونمون وقتی ام میشینه فقط همه رو فحش میده . ولی همه بهش میخندن بعد من که رعایت همه چی و میکنم کارامو با منظور برمیداره

چکار کنم . بخدا کوچیک نیست . همیشه همین پنجشنبه جمعه ها بخاطر خانواده ش با من بحث می‌کنه همیشه کارام ...

اره دیگه چون اونا فک و فامیل خودشن

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت...