2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مکمل اکولایف میگن اوکیه

ژل تخم کتان 

آب برنج 

روغن تراپی ساقه مو

ماساژ کف سر 

نوک گیری مرتب 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
آمپول بیوتین و بپانتین هفته ای یه دونه از هر کدوم بزن نتیجه میگیری من واسه مامانم و شوهرم زدم راضی ب ...

روی هورمون تاثیر نمیزاره؟

اخه میگم پریودیم بهم نریزه

مرسییییی روغن تراپی چ روغنی خوبه بنظرتون

ببین برای ساقه مو ، آرگان،بادام تلخ و سیاهدانه خوبن 

روغن تراپی رو هم اصولی انجام بده 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
ببین برای ساقه مو ، آرگان،بادام تلخ و سیاهدانه خوبن  روغن تراپی رو هم اصولی انجام بده

تاحالا روغن تراپی انجام ندادم چون موهام ن وزه ن موخوره و اینا فقط مشکل رشد داره پس فک کنم باید بزنم ب ریشه مو

خودمم میترسم متاسفانه اما جالب اینجاست که خودم همش سر و کارم با سوزنه اما واسه تزریق به بقیه نمی‌ترس ...

همین ک واسه بقیه نمیترسی خیلی خوبه من کلا دست یکی ام باشه کاری ب من نداشته باشن فشارم میوفته میترسم