2821
2789

بستگی به ارگانی که درگیرش شده داره، اینکه بعد درمان بازهم تحت نظر انکولوژیست بمونی یا نه، و کلا شرایط بدنی. تو سایت دکتر صابریان درباره انواع سرطان ها و هرچیزی مربوط بهشون نوشته شده اگه دوست داشتی بخون. https://drsaberian.com/

درمان بیماری‌های خود را با کیفیتی بالا و هزینه‌ای مقرون به صرفه در ترکیه تجربه کنید

اگر به دنبال درمان بیماری‌های خود با کیفیتی بالا و هزینه‌ای مقرون به صرفه هستید، ترکیه گزینه‌ای عالی برای شماست. ترکیه به دلیل برخورداری از پزشکان و مراکز درمانی مدرن و مجهز، به یکی از مقاصد گردشگری سلامت محبوب در جهان تبدیل شده است.

ما در سایت گردشگری سلامت لیپام ، با همکاری با بهترین پزشکان و مراکز درمانی ترکیه، خدمات گردشگری سلامت را به صورت کاملاً تخصصی ارائه می‌دهیم. ما تمام مراحل سفر شما را از صفر تا صد مدیریت می‌کنیم تا شما بتوانید با خیال راحت و بدون دردسر، درمان خود را در ترکیه انجام دهید.

ما در تلاش هستیم تا بهترین تجربه گردشگری سلامت را برای شما رقم بزنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و رزرو خدمات، "توریست سلامت لیپام" را در گوگل جستجو کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792