2777
2789
عنوان

عروس هلندی

77 بازدید | 7 پست

عروس هلندی ۳ ماهه دارم سرماخوردگی گرفت دو سه روزه غذا های گرم بهش میدم فضله اش از حالت آبکی در اومده ولی همچنان لاغر ضعیف و بی حاله 

اینم بگم که تازه یک هفته است خریدم  

سلام ...برو پرنده فروشی مولتی ویتامین بگیر ...سرکه سیب  خونگی روزی،سه قطره تو آبش به مدت چهار روز ...

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توی آبخوری یکم آب‌جوش بریز و بعدش یکم آویشن بریز داخلش بزار یکم دم بیاد و خنک بشه بده بهش بخوره 

آویشن خیلی خوبه براش 

پلیت مخصوص از پرنده فروشی ها بخر براش 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
تو آبش عسل ریختم بهتر شد آویشن بد نیست؟ چقدر بریزم

اندازه نوک قاشق چای خوری 

نه خوبه براش نمیزاره سرما بخوره 

من زمستونا با آویشن نمیزارم پرندم سرما بخوره 

پلیت حتما براش بخر جوانه گندمم هفته ای دو سه روز بهش بده 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
بد غذاست فق تخم مرغ و برنج دوست داره گه گاهی جوانه گندم 

برنج براش خوب نیست 

من از اونی که پرنده رو خریدم گفت اصلا بهش برنج نده