2777
2789
عنوان

کی ازدواج دومی

94 بازدید | 11 پست

بچه ها یه خواستگار سمج دارم بعد ۴ سال این دومین خواستگارم یه جورایی خواستگارم ندارم

طرف یک سال از من بزرگتر جدا شده از زنش و یک پسر داره که از پسر من یک سال بزرگتر

مغازه باباش کار میکنه و خونه و ماشین داره

منم لیسانس آقا دیپلم

من مغازه دارم البته شریکی

ولی لاغر

میترسم از اینکه معتاد باشه یا رفیق باز

البته الان خونه اجاره کرده تا خونه خودش تکمیل کنه آخر هفته هام از چهارشنبه تا جمعه خونه خودش با رفیقاش

بابامم تحقیق کرده از همسایه شون گفته خوبن

به نظرتون

چطوری تحقیق کنم

به زن سابق شم زنگ زدم گفت نمی دونم هیچی نگفت

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
اگر زندگیت درحال حاضر راحته و‌مشکلی با تنهایی نداری ازدواج نکن ریسکه خیلی اگرم ازدواج کردی تا پنج س ...

شما ازدواج دومی چطوری

چطوره ۳ ماه برم با دو بچه تو خونش زندگی کنم ببینم چطوری با ص یغه

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما ازدواج دومی چطوری چطوره ۳ ماه برم با دو بچه تو خونش زندگی کنم ببینم چطوری با ص یغه

نه من نیستم ولی خب خوذمو بزارم جات میترسم از ازدواج مجدد.

واقعا به عرف خانواده و اینا بستگی داره مثلا توی شهر ما وجهه خوبی نداره اینکار...

بعدشم اگر وابستش شدی چی؟اگر باهات صیغه شد ولی دیکه عقدت نکرد چی

نه من نیستم ولی خب خوذمو بزارم جات میترسم از ازدواج مجدد. واقعا به عرف خانواده و اینا بستگی داره ...

پس موندم خدایا چی کار کنم

پس چطور میشه طرف و شناخت

الان دو هفته باهش چت میکنم.

فک کنم رفیق باز هست

پس موندم خدایا چی کار کنم پس چطور میشه طرف و شناخت الان دو هفته باهش چت میکنم. فک کنم رفیق باز هس ...

رفت و امد داشته باش باهاش بیرون از خونه هفته ای سه چهار بار برین بیرون

توی موقعیتای مختلف ببینش مثلا خساستش عصبانیتش

برخوردش با ادما و کسایی ک ازش پایین ترن

دیدش به زن و نوع پوشش و استقلال زن،

طرز برخوردش با بچت و بچش 

برخوردش با خانوادش و خانوادت

همین رفیق بازی ک میگی

مطمئن شو با بچت خوب ارتباط میگیره

اینکه چقدر برای شناختن زمان میذاره و دنبال حل کردن مشکلات و صحبت کردن دربارشونه یا نه از زیر بار حل مشکل در میره و نمیخواد صحبت کنه.

دیدش به مشاور و روانشناس و ....

حتی روابط جنسی 

عقیده دینی سیاسی

شما ک تجربه یه زندگی داشتی باید خیلی چیزا بدونی

رفت و امد داشته باش باهاش بیرون از خونه هفته ای سه چهار بار برین بیرون توی موقعیتای مختلف ببینش مثل ...

مرسی گلی

اگه تاپیکی که در همین رابطه کسی میدونه لطفا ادرس بده

مرسی گلی اگه تاپیکی که در همین رابطه کسی میدونه لطفا ادرس بده

در این رابطه که نمیدونم ولی معمولا تاپیکای دختر گرانبها مفیدن.

یه سری پیج روانشناس و زوج درمانگر هم هست توی اینستا بگردی پیدا میکنی

عزیزم لاغری ربطی ب چاقی نداره ازدواج دومم هست و شوهرمم چاقه ولی معتاده تریاکی هستش و من نمیدونستم وق ...

بعد از کجا فهمیدی

میشه حالات هاشو بگی

عزیزم لاغری ربطی ب چاقی نداره ازدواج دومم هست و شوهرمم چاقه ولی معتاده تریاکی هستش و من نمیدونستم وق ...

میشه در خواست دوستیمون قبول کنی

بعد از کجا فهمیدی میشه حالات هاشو بگی

هیچی مچشو گرفتم حالتی نداره ک زیاد سیگار میکشید چای نبات میخورد یهوزیاد شارژ میشد بعدم خونه رو جارو میزدم تیکه سیم ک بهش تریاک بود پیدا کردم و مجبورم بخاطر بچم تحملش کنم اعتمادی بخودشو خونوادش ندادم