2777
2789
عنوان

سرما خوردگی

70 بازدید | 8 پست

بچه ها از دیروز سر ما خوردم 

شروع کردم هر چی بنظرم خوب میلد خوردم صبح رفتم دکتر دو تا آمپول عضلانی و یه سرم برام نوشت‌کی‌خوب میشم شنبه هم میخوام برم مشهد با قطار  چیکار کنم زود‌تر خوب بشم الان آبریزش بینی کلافم کرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا باید زمان بگذره ولی اینو هم امتحان کن یه شلغم خام بردار توشو خالی کن توش عسل بریز بذار چن ساعت بمونه اب میندازه اونو غرغره کن ولی بعد قورتش بده روزی دوبار انجام بده 

یاتوی شیر پیاز هویج شلغم خورد کن بذار رو شعله ی خیلی کم اون شیرو بخور اگه میتونی از محتویاتشم بخور اینم خوبه 

چجوری دود بدم ؟؟؟

بزن سر چنگالی سیمی،یا بزار رو سر شعله گاز،آتیش که گرفت سرتو پایین بگیر بوش بخوره به صورت و دماغت

این ویروس بد چیزی بود،بیست روزه خانواده مون درگیرشن😥😥

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
من از سرما خوردگی اصلا خوشم نمیاد 

كي خوشش مياد ؟

رفتي مشهد اولا برام دعا كن 

دوما انتي هيستامين بخور اب بينيت قطع بشه 

مسكن و كلد استاب هم بخور درد كمي داشته باشي اب نمك و ماسك هم فراموش نشه 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد