2777
2789
عنوان

عکس ابروم

190 بازدید | 20 پست

ابروم نازکه بنظرتون فیبروز کنم بد نمیشه؟ ابروهای خیلی پهن و صاف بهم نمیاد. بعضیا میگن فیبروز غیرطبیعیش میکنه

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

حالا ک پست اول گذاشتم هیشک نمیاد باید دوصفحه کشش میدادم🤣

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

ابروى خيلى خوبى دارى ، اصلا و ابدا دنبال اين كارها نباش كه سخت پشيمون ميشى ، گاهى وقتها ميتونى با مداد يا سايه ابرو دم ابروتو بكشى بلندتر بشه

سرم و كرم تقويت ابرو سريتا هم ميتونى استفاده كنى

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابروى خيلى خوبى دارى ، اصلا و ابدا دنبال اين كارها نباش كه سخت پشيمون ميشى ، گاهى وقتها ميتونى با مد ...

خیلی نازک هست که🥲و تو خالی

اگه میخوای همین ابرو رو پر کنی فیبروز کن.

ولی اگه بخوای پهن ترش کنی فیبروز خیلی جالب نمیشه .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

اگه میخوای همین ابرو رو پر کنی فیبروز کن. ولی اگه بخوای پهن ترش کنی فیبروز خیلی جالب نمیشه .

پس فیبروز برای ابروی نازک جالب نیست درسته؟ فقط ابروکم پشت

نینی یار پنج مال منم دوتا کاربری ترکوند چون دوتا کاربر دیگه تو تاپیک من فحش دادن 

به من اصلا امون نمیداد حرف بزنم. تاپیکم دعوام نشد سیاسیم نشد کابریم ک ترکوند با دوتا کابری دیگ اومدم فقط نوشت با مدیریت صحبت کن اون دوتا کابریم ترکوند 

خیلی نازک هست که🥲و تو خالی

نه عزيزم تو خالى و نازك نبود ، خودت اينطور فكر ميكنى ، از سايه ابرو استفاده كن گاهى وقتها توشو پر رنگ كن ، سرم سريتا هم عالى من جواب گرفتم ، اما تتو و فيبروز و ... ابروتو از بين ميبره و سن بالا نشون ميدى و تهش غير طبيعى

جاهای خالیش رو فقط با میکرو پرکن،طبیعی میشه اینجوری پرترم دیده میشه

میکرو با فیبروز فرق داره

پس فیبروز برای ابروی نازک جالب نیست درسته؟ فقط ابروکم پشت

ببین این عکس هایی که میبینی از فیبروز واسه روز اولشه .

فیبروز پخش رنگ داره و بعد یه مدتی میره یکم .

من ابروهام پهنه ۴ بار فیبروز کردم .ولی دفعهی آخر برام کلا پر کرد.

میکرو بهتره به نظرم .

چون ابروهات نازکه بخوای پهن کنی غیر طبیعی میشه .بخاطر کمرنگ شدنش

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

ببین این عکس هایی که میبینی از فیبروز واسه روز اولشه . فیبروز پخش رنگ داره و بعد یه مدتی میره یکم . ...

هدفمم همینه ک غیرطبیعی نشه

نه عزيزم تو خالى و نازك نبود ، خودت اينطور فكر ميكنى ، از سايه ابرو استفاده كن گاهى وقتها توشو پر رن ...

از بس دیدم همه رفتن ابروهاشون درست کردن تحریک شدم منم برم.  توخیابون هرکی میبینی یا لیفت کرده یا فیبروز

از بس دیدم همه رفتن ابروهاشون درست کردن تحریک شدم منم برم.  توخیابون هرکی میبینی یا لیفت کرده ی ...

عزيزم هميشه از كارهايى همه ميكنن حتما پرهيز كن ، ابروى طبيعى خودت هزاران بار زيباتر از اونا هست ، اگر تارموى ابروهات نازكه يه سايه چشم و اگر ضخيم يه مداد ابرو بگير نزديك به رنگ ابروهات ، هر حاشو خواستى بكش پر كن ، مدلهاى مختلف ميتونى بهش بدى و تنوع داشته باشى ، من كارهاى تهاجمى نمى پسندم و البته هر شخصى سليقه خودشو داره