2821
2789
عنوان

مالیات

263 بازدید | 14 پست

باسلام دوستان کسی تهران اداره مالیات آشنایی فامیلی نداره ب آدرس تهران خیابان جمهوری خیابان سلیمانیه   مالیات سازندگی (ساختمون سازی)زدن چون بستری بودم بیمارستان نتونسم برم اظهار نامه پر کنم ۷۰۰میلیون خورده ای برام مالیات بریدن اگ آشنایی کسیرو دارین معرفی کنید برم پیشش شیرینی ثپل هم میدم هم ب خودتون وهم ب معرفتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نحوه ی محاسبه نزدن فقط فعالیت زدن ساختمان سازی

من که صفحه رو باز میکنم گزینه داره وهمه رو چک میکنما 

ببین بذا من یکیو میشناسم عصری یه سوال میگیرم میام بهت اطلاع میدم ببینم کاری از دستش ساختست یانه

من که صفحه رو باز میکنم گزینه داره وهمه رو چک میکنما  ببین بذا من یکیو میشناسم عصری یه سوال می ...

چندروز پیش رفتم پیش ریس اداره مالیات گفت ۳۰درصد کم میکنم پرداخت کنید گفتم آخه رو چه مبنایی این محاسبه کردین ازمن مالیات ساختمون سازی رو زمان تفکیک گرفتین و واحدهارو هم ک فروختم مالیاتش پرداخت ک نقل و انتقالش انجام دادم برگشته میگه اینایی ک پرداخت کردی علی الحساب بوده