smiile مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5326 عنوان بوی بد 358 بازدید | 21 پست یه بوی بدی تو دماغمه طودی که نفس میکشم اون بوعه بیشتر میشه انگار یکی یه عطر بد بو زده تو دهنم و دماغم چرا اینطوریه چیکار کنم😑داره حالم بد میشه شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 1402/07/28 | 05:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خیارشور_سرخ_شدع عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 826 من دندون عقلمو عمل کردم همه چی بوی بد میداد حتی بخاطر این دلیل غذا هم نمیتونستم بخورم. اگه علت بو رو پیدا نمیکنی شاید یکی از دندونات مشکل داره
cinderella_new عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 12302 یا مشکل از دندونته...یا از معدت.. زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
smiile مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5326 من دندون عقلمو عمل کردم همه چی بوی بد میداد حتی بخاطر این دلیل غذا هم نمیتونستم بخورم. اگه علت بو رو ... نه دندونام مشکلی نداره چطوری بفهمم علتش چیه هرلحظه داره بیشتر میشه و حالت تهوع میگیرم شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
smiile مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5326 یا مشکل از دندونته...یا از معدت.. دندونم که نیست از کجا بفهمم از معدمه باید چیکار کنم شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
__selina__ عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1825 متاسفانه یکی از علائم کروناس💁🏻♀️مراقب خودت باش شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای 🖤 کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت↢ (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️🩹
smiile مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5326 سنگ لوزه نداری؟ نمیدونم چیه این که میگی شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
smiile مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5326 متاسفانه یکی از علائم کروناس💁🏻♀️مراقب خودت باش هیچ علائم دبگه ای ندارمااخیلی وقت پیشم اینطور بودم ولی نه به این شدت شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
cinderella_new عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 12302 دندونم که نیست از کجا بفهمم از معدمه باید چیکار کنم دهنت هم تلخه...یا دهنت هم انگار یجوری بو و طعم بدی میده؟ زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
smiile مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5326 دهنت هم تلخه...یا دهنت هم انگار یجوری بو و طعم بدی میده؟ نه تلخ نیستفثط همین تو دماغم و دهنم بو بد میده اب میخورمم انگار تو لیوان بو میده شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
cinderella_new عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 12302 نه تلخ نیست فثط همین تو دماغم و دهنم بو بد میده اب میخورمم انگار تو لیوان بو میده فکر کنم از همون معدت باشه...منم چندبار اینجوری شدم...انقدر دهن و دماغم دیگه بو میداد حالت تهوع هم گرفته بودم...یه سر برو دکتر... زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
smiile مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5326 فکر کنم از همون معدت باشه... منم چندبار اینجوری شدم...انقدر دهن و دماغم دیگه بو میداد حالت تهوع هم گ ... یه چند روز صبر کنم اگه خوب نشدم دیگ برم 🤦♀️ شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند
smiile مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 5326 اگه خوب نشدی یگو بهم والا از دیشب تا الان اینطوری ام شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند