2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی کودک نه ماهه

457 بازدید | 12 پست

خانما توروخدا کمکم کنید بچم نه ماهشه درست نه ماهه بینیش میگیره هر دکتری میبرم یه چیزی میگه آخرین دکتر هم گف آلرژی به پروتئین گاوی داره دارو داده الان یه هفته استفاده میکنم ولی بخدا خوب نشده که هیچ بدترم شده بچم تو خواب عذاب میکشه الان نصف شبه ولی من از ترس بیدارم کسی بوده همچین تجربه ای داشته باشه.الان مجبور شدم یه ذره ویکس به پیشونیش زدم یه ذره آروم شد

تعداد رای : 1
نظرسنجی
گرفتگی بینی
1
100%
گرفتگی بینی
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید سینوس بچه مشکل داره؟؟با بخور چی خوب نمیشه ...کدوم شهری یه دکتر خوب پیدا کن بچه روببر

ارومیه هستم.دکتر خوب مگه هست.همشون الکی هستن.گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه.بخور ندارم ولی فردا. حتما میخرم

شیرخشک میخوره.والا نمیدم اصلا.ولی اصلا فک میکنم داره بدتر میشه

من بچه بزرگم ازچهغرماهگی تا۶ماهگی مثلاً سرفه میزد شاید ۲۰تادکترعوض کردم نایک نفرشون تشخیص دادن مال چی میباشه

تورخدا هرچی سریعتر فقط جستجو کن بچه طفل معصوم وببردکترخوبی تاتشخیص بدن ویه راه درمان خوب بهش بدن...

درضمن یه نکته اگه لوزه داشته باشه بخاطرلوزه سوم هم میشه لوزه داره

ارومیه هستم.دکتر خوب مگه هست.همشون الکی هستن.گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه.بخور ندارم ولی فردا. حتم ...

ارومیه تاتهران چقدرراهه مگه راهی نیست من ازجنوب بچمو بردم تهران ...تویه شرایط سختی هم بودم ...ولی سختی وبه جون خریدم وتلاش کردم تابچه ام معالجه شه