2777
2789
عنوان

دلم میگیره

122 بازدید | 17 پست

از مردن هنرمندا .کسایی که میشناسم و داره سنشون بالا میره شاید فامیلم نباشن ها ولی من اشکم در میاد...پدرمم داره سنش بالا میره واسه اونم میترسم ی حالیم اصن...نمیخام کسی بمیره   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از بزرگ ترین ارزوهام اینه که من زودتر از همه بمیرم انشاالللهه از ته دلم میگم  اصلا طاقت ند ...

من میگم کاش ب این دنیا نمیومدم.بعضی وقتا میبینم کسی بچه نداره و پیره.میگم بهترین کارو کرده

حیفه داداشم ک جوون مرگ شده ۷۰روزه هنوزباورم نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
حق داره.ولی همین شاید آدمو میترسونه

اهوم تصور اینکه خدانکرده یه روز پدرمادر تو دنیا نباشن خیلی سخته انگار براهمیشه تکیه گاه نداری 

بابامو چهارساله ک ندارم 

خدایا سخته بدونم میبینی و ساکتی!! 
روحش شاد.منم مامانم فوت شده فکر اینکه بمیرم میبینمش یکم آرومم میکنه

خدابیامرزتشون

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

دعات نشدنی هست 

دست از این افکا بردار زندگیتو بکن و به اینده خودت فکر کنو پیشرفتت بی خیال این حسایی ه هیچوقت تمام نمیشه و هر چقدر بها بدی بیشتر میشه قرار نیست همه همیشه زنده باشن .