2777
2789
عنوان

دلم میگیره

122 بازدید | 17 پست

از مردن هنرمندا .کسایی که میشناسم و داره سنشون بالا میره شاید فامیلم نباشن ها ولی من اشکم در میاد...پدرمم داره سنش بالا میره واسه اونم میترسم ی حالیم اصن...نمیخام کسی بمیره   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از بزرگ ترین ارزوهام اینه که من زودتر از همه بمیرم انشاالللهه از ته دلم میگم  اصلا طاقت ند ...

من میگم کاش ب این دنیا نمیومدم.بعضی وقتا میبینم کسی بچه نداره و پیره.میگم بهترین کارو کرده

حیفه داداشم ک جوون مرگ شده ۷۰روزه هنوزباورم نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
حق داره.ولی همین شاید آدمو میترسونه

اهوم تصور اینکه خدانکرده یه روز پدرمادر تو دنیا نباشن خیلی سخته انگار براهمیشه تکیه گاه نداری 

بابامو چهارساله ک ندارم 

خدایا سخته بدونم میبینی و ساکتی!! 
روحش شاد.منم مامانم فوت شده فکر اینکه بمیرم میبینمش یکم آرومم میکنه

خدابیامرزتشون

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

دعات نشدنی هست 

دست از این افکا بردار زندگیتو بکن و به اینده خودت فکر کنو پیشرفتت بی خیال این حسایی ه هیچوقت تمام نمیشه و هر چقدر بها بدی بیشتر میشه قرار نیست همه همیشه زنده باشن .