2821
2789
عنوان

دارم میمیرم

177 بازدید | 13 پست

وحشتناک ابریزش بینی دارم دیشب دکتررفتم دردبدن وتب ولرزم قطع شد اماازصبح ابریزش بینی دارم الان انقدرررر شدیدشده نمیدونم چکارکنم داروهاموخوردم پلارژین وسیتریزین و..... توروخداراهکاری دارید دارم دارم خفه میشم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قرص آنتی هیستامین بخور زود اوکی میشی آب رو آتیشه البته اگر داروی دیگه مصرف کردی نخور یه وقت تداخل نداشته باشن برات مشکل شه حواست باشه به این موضوع و یه مقدار بنفشه دم کن بخور اونم خوبه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ :)
ن بدن دردم تموم شد نمیدونم چرا ابریزش گرفتم اونم دراین حدم شدید اخه🥺

ابریزش که خوبه میگن چرک های پیشونی و اب کثیف و اینا از طریق بینی میاد نشونه خوبیه تا فردا خوب میشه دیگه تحمل کن بهتره فردا دیه ابریزش نداری احتمالا قرصی چیزی هم نخور بندنیاد بهتره

من خدمم سرما خوردم الان ابریزش دارم ولی نه زیاد

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

قرص آنتی هیستامین بخور زود اوکی میشی آب رو آتیشه و یه مقدار بنفشه دم کن بخور اونم خوبه 

یعنی ازشربت سیتریزین قویتره قرص سرماخوردگیم خوردم اصلاعجییییب شدیده

ابریزش که خوبه میگن چرک های پیشونی و اب کثیف و اینا از طریق بینی میاد نشونه خوبیه تا فردا خوب میشه د ...

اینجورکه معلومه هیچیم تاثیرنداره یعنی درحدیه ک نمیتونم دراز بکشم عذرمیخام دستمال چپوندم توبینیم بازم حریفش نمیشه😭😭

یعنی ازشربت سیتریزین قویتره قرص سرماخوردگیم خوردم اصلاعجییییب شدیده

آره به نظرم تاثیرش بیشتره من خودم اینجوری شده بودم چند وقت پیش به خاطر این ویروس جدید سریع آبریزش بینیمو قطع کرد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ :)
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش