2777
2789
خوابه عزیزم الان

من زنداییم خدابیامرز پزشک بود یادمه هم سن دخترتون بودم ضدجوش باریج میزدم جاش هم نمیموند

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تعادل هورمونی ندارم دکتر بهم اسپیرو نولاکتون داده تا وقتی میخورم خوبه قطع میکنم جوش میزنم چیکار ب ...

تحت نظر پزشکی اگه تحت نظر پزشکی اون رو دکتر خودش میدونه داروهات رو بخور ایشالاه خوب میشی روتینت رو عایت کن 

میتونید عکس صورت دخترتون رو بفرستید من ببینم چه برنامه دارید اونجا برام بفرستید

منم از ۱۳ سالگی جوش دارم  خوب نمیشه  جدیدا هیرو درم خریدم خوب شدم یکم اما جا جوشام هنز هست پوستتم چربه  چه خاکی بریزم؟؟

من تحت نظر پزشک جوشام چال شده چیکار کنم 😔

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

تحت نظر پزشکی اگه تحت نظر پزشکی اون رو دکتر خودش میدونه داروهات رو بخور ایشالاه خوب میشی روتینت رو ع ...

۳سال بیشتره میخورم اخه تا کی بخورم دکترمم دیگه نیس رفته خارج از کشور

کاربر قدیمی ام همون سفید برفی ۲ 
اسمش رو بهم بگو عزیزم یاهمینجابفرست اسکرین میگیرم،تشکرگلم

ژل ضد اکنه اینجا نمیاد میومد اینجا مفرستادم حتی خیلی از  پیام های شما ام برام باز نمیشه نمیدونم چرا اینجوری شده عکس خانه میاد🙁🥲

من تحت نظر پزشک جوشام چال شده چیکار کنم 😔

تحت نظر پزشکه نمی تونم بگم این کرم رو بزن پزشک نگفته چی بزنی؟

قطعا ی کرم داده اگه الان نیستی بگو بهت ی کرم نشون بدم اگه تحت نظر پزشکی هنوزم پزشک خودت میدونه چیکار میکنه نگران نباش ایشالاه خوب میشی

تحت نظر پزشکه نمی تونم بگم این کرم رو بزن پزشک نگفته چی بزنی؟ قطعا ی کرم داده اگه الان نیستی بگو به ...

ببینم کرم رو 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍