2821
2789
عمل جراحی

اگه تازه زایمان کردین شکمو سفت ببندید ، سه هفته، که عضلاات عمودی بهم نزدیک شن
بقیه ش هم رحم ه که به مرور جمع میشه
شیردهی تو لاغری تاثیر داره بعد از جمع شدن عضلات عمودی، دراز نشست و بقیه ورزشا ورزشای کششی هم تا حد کمی افتادگی پوستو اصلاح میکنن
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم همینجوری بودم دلیلشو نمیفهمیدم بعدا مخصوصا بعد بارداری دوم ، فهمیدم عضلات عمودیم فاصله گرفتن شاید اگه به موقع میبستم تاثیر داشت البته من شکمم بشدت تو بارداریام بزرگ شد، مخصوصا بارداری دوم تو هم شکمت بزرگ بود؟
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
زمان بده ابشالا جمع شه
http://mob.ninisite.com/Pages/News-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87_%D8%A8%D8%B9%D8%AF_%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86_%D8%B4%DA%A9%D9%85_%D8%AE%D9%88%D8%AF_%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9_%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85_-6571.aspx
من خودم عمل کردم راستش اونقدر وضعش خراب شد بعد زایمان دوم، که بجز عمل هیچی فایده نداشت.
منم خیلی دلم میخواد بدونم بعد از زایمان اول و دومم برگشتم حتی بعد از سومی هم برگشتم ولی بچه سومم که یکسالش شد بمرور دوباره شکمم بزرگ شد و اضافه وزن پیدا کردم. الان هشت کیلو وزن اضافه دارم و یک شکم در حد پنج ماهه. بچه رو هم خودم شیر دادم. خیییییلی دلم میخواد دوباره لاغر بشم. دارم به بای لاین فکر میکنم نمیدونم خوبه یا نه؟