یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
نمدونم دقیقا .بمن دکتر لتروزول داد .راستی برو تو قسمت تبادل نظر اقدام برای بارداری رو بزن .تاپیکا زیاده از اقدامی ها.
من 3 دفعه پیش که خوردم هر ماه یه هفته تاخیر داشتم یه بار با دو روز تاخیر از دادم مثبت بود ولی اومد پایین بتام دفعه بعد با یه هفته آز دادم که مشکوک شد و روز دوازده پری اومد
من چه شادم امروز و چه اندازه تنم هشیار است ؛ نکند اندوهی برسد از پس کوه...