2777
2789
عنوان

بابام میگه....

104 بازدید | 2 پست

ما به خاطر وضع مالی پرفکتی که داریم اومدیم چشم بازرو کور کردیم تو بد ترین نقطه استان دقیقا نوک یه قله که بهش کوچه هم میگن خونه خریدیم ....من برای اینکه به غرور و حس پدرانگی بابام برنخوره هر روز از سر کار بر میگردم و آی هم نمیگم......امشب یکی از فامیلای بابام زنگ زد بابام گفت فلانی میخواد بیاد خونمون روم نمیشه بهش بگم بیاد منم نزدیکه بود از غصه پاره بشم😭😭😭من یه دختر جوونم که به خاطر پله و شیب کوچه و ماشین نداشتن و درد و مرض زانو هام مثل یه پیرزن درد میکنه اون وقت بابام این براش مهم نیس میگه به فامیل ..‌نگیم بیان عیبه .زشته

اونا خودشون یه تیکه زمین ندارن اون وقتتتت😤😤😤😤

دوستام وقتی میخوام از سر کار برگردم میگن بیا تورم برسونیم بخدا یجوری رفتار میکنن انگار صدقه میدن😔😔😔😔

درست متوجه نشدم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.