2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

90 بازدید | 6 پست

سلام میشه خواهش کنم برام دعا کنید.

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی شده عزیزم

یه نفر از پارسال تا الان داره اذیتم می‌کنه .حتی با وجودی که تو زندگیم مستقیما نیست غیر مستقیم کرماشو می‌ریزه .دلم میخواد از شرش کلا راحت شم .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
یه نفر از پارسال تا الان داره اذیتم می‌کنه .حتی با وجودی که تو زندگیم مستقیما نیست غیر مستقیم کرماشو ...

تنها ضربه ای ک میتونی بزنی بهش بی تفاوتی نسبت بهشه

اون میخواد تورو عصبی کنه و تو با این کار اونو ب هدفش میرسونی 

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
تنها ضربه ای ک میتونی بزنی بهش بی تفاوتی نسبت بهشه اون میخواد تورو عصبی کنه و تو با این کار اونو ب ...

دقیقا .واقعا من تو روز حتی یک بارم یادم به اون اشغال نیست سرگرم درس و زندگی خودمم .نمی‌دونم اون چرا انقدررررر بدبخته که درگیر منه .فقط وقتی ترکشاش مثل امشب میخوره به من حالم بد میشه