2777
2789

من که اندازه یه دنیا خستمممممم

کاش تموم میشد این بازی مسخره 

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فقط میدونم زندگی اینجا گذراست... اصلش اون وره. اما خب زندگی اینجا خیلی سخته 

اونور کجاش بهتره آخه جهنم که همه آشنان 

مهربان باشید. همه ی آدم ها در حال دست و پنجه نرم کردن با چیزی هستند که شما خبر ندارید.‌ 🩵🦋

میزی برای کار

کاری برلی تخت

تختی برای خواب

خوابی برای جان

جانی برای مرگ

مرگی برای یاد

یادی برای سنگ

این بود زندگی :)

مهربان باشید.تمام کسانی که می شناسید، همگی درگیر جنگی سخت هستند:)🌱
بقیه جاندارها هم همینن چیز عجیبی نیست منتها ما یکم هوشمون بیشتره میشینیم خیالبافی می کنیم که حتما زن ...

یعنی به دنیای بعد از مرگ اعتقاد نداری ؟

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡چقد جالب نتی که حق طبیعی مون هست رو الان تحت عنوان نت پرو باید خرید بفرماییم😊چقد زود عادت کردیم عادی شد واسمون ⛓️

نظر من اینه بتونی از زندگیت اونطوری که شایستت هست و عاقلانه لذت تام ببری باید یه جایی یه منبعی حقیقی پیدا بشه صحیح ترین سبک زندگی رو به آدم بگه زندگی خیلی شیرین تر از اونیه که فکرشو کنیم مطمئنم راهشو بلد نیستیم نمیدونیم کی درست میگه کی غلط

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

[QUOTE=314488347]میزی برای کار کاری برلی تخت تختی برای خواب خوابی برای جان جانی برای مرگ مرگی برای یاد یادی برا ...[/QUOTE

هعی😪

مهربان باشید. همه ی آدم ها در حال دست و پنجه نرم کردن با چیزی هستند که شما خبر ندارید.‌ 🩵🦋