2777
2789

نه بارون نمیاد

#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که  تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم.               حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چقد خوب ک مشهدی😍برفم میاد🥲

ما جنوبیا حسرت ی برف داریم

بحث با آدم های نفهم و بی ادب فقط یه حاصله داره و اون هم خسته کردن خودته. به جای اینکه با این آدما بحث کنی و احترام خودت رو پایین بیاری، یک کاری در حقشون انجام بده. به اونها بی محلی کن. بی محلی بهترین جواب در پاسخ به آدم های بی ادب و بی فکره.. خلاصه اگه نمیتونی مودب صحبت کنی رو من ریپلی نکن🙏 من جواب آدم بی منطق رو نمیدم😉تو یچیز میگی من جوابتو میدم بعدم کاربری دوتامون رو هوا میره پس اگه نظری باب دلت نبود هیچی نگو و بی صدا رد شو🤗
عزیزم چقد خوب ک مشهدی😍برفم میاد🥲 ما جنوبیا حسرت ی برف داریم

برف که خودمونم رنگشو نمیبینیم خواهر ولی بارون میاد. عوضش شما مردم خونگرم و شبای باصفا دارین ما نداریم  

برف که خودمونم رنگشو نمیبینیم خواهر ولی بارون میاد. عوضش شما مردم خونگرم و شبای باصفا دارین ما نداری ...

ولی هوا نداریم 🥲عزیزدلمی مهربونمممم 😍♥️😘

بحث با آدم های نفهم و بی ادب فقط یه حاصله داره و اون هم خسته کردن خودته. به جای اینکه با این آدما بحث کنی و احترام خودت رو پایین بیاری، یک کاری در حقشون انجام بده. به اونها بی محلی کن. بی محلی بهترین جواب در پاسخ به آدم های بی ادب و بی فکره.. خلاصه اگه نمیتونی مودب صحبت کنی رو من ریپلی نکن🙏 من جواب آدم بی منطق رو نمیدم😉تو یچیز میگی من جوابتو میدم بعدم کاربری دوتامون رو هوا میره پس اگه نظری باب دلت نبود هیچی نگو و بی صدا رد شو🤗

من مشهدو خیلی دوس‌دارم آخرین بار دبیرستان بودیم ۱۰ سال پیش اومدم...ای خدا هیچوقت نمیتونم فراموش کنم خیلی اونموقع شرایط زندگیم خوب بود واسه همین خیلی خوش گذشت😢

من مشهدو خیلی دوس‌دارم آخرین بار دبیرستان بودیم ۱۰ سال پیش اومدم...ای خدا هیچوقت نمیتونم فراموش کنم ...

مشهد واسه مسافرت خدایی خوش میگذره انشالله قسمت بشه بازم بیای تجدید خاطره کنی مخصوصا اگه فصل بهار باشه که عالیه

مشهد واسه مسافرت خدایی خوش میگذره انشالله قسمت بشه بازم بیای تجدید خاطره کنی مخصوصا اگه فصل بهار باش ...

ان شاءالله خواهری جون🙏 همیشه سلامت باشی 😍

چقدر عالی خوشا به حالتون 🥹🥹🥹🌈

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀