2777
2789
عنوان

کار مجازی

183 بازدید | 11 پست

https://online-earn.beauty/258581929061

اینم لینک ثبت نام فیلم ببین و بازی کن و برنامه دانلود کن درامد کسب کن 

خدایا شکر برای تمام داشته هایم وشکر برای برآورده شدن تمام خواسته هایم 

درامدش چقدره

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم توضیح میدی

خود م تازه عضو شدم ‌باید ۳۰ نفر رو عضو کنی تا بتونی برداشت کنی درآمدش هم دلاری یه سایت تبلیغاتی که برنامه ها رو دانلود می کنی و امتحان می کنی و فیلم تبلیغاتی ها رو نگاه می کنی در ازای نگاه کردن و بازی کردن بهت پول می ده اون پول هم می تونی به ارز دیجیتال  تبدیل کنی البته خودم هنوز به مرحله برداشت نرسیدم می خوام ببینم اگه ۳۰ نفر عضو شد می شه برداشت کرد

جدی؟؟ تو تا 100دلار رفتی نتونستی برداشت کنی چرا؟

آخر ازت واریزی می خواد برای برداشت

اره خب این درسته چقدر مثلا برا همسترم باید پول میدادم تا واریز کنه شما چجور میخواستی پولو انتقال بدی ...

یادم نمیاد فکر کنم با ارز دیجیتال وانتقال به صرافی بود