2777
2789
من گلاب به روت اسهال الان اینارو میخوری مشکل دفع شل برطرف شده؟ درد که خوب نمیشه فک کنم دائم بمونه

الان فقط اگه استرس داشته باشم همه علائمم برمیگرده یا شیر و قهوه مصرف کنم 

انشالله تو هم بهتر شی🤍

ممنون. شما هم همینطور. اوایل خیلی ناراحت بودم بابتش ولی الان انقدر مریضیای عجیب اومده که خدا رو شکر ...

اره بیماری خطرناکی نیست ولی خب نگرانی و استرس زیادی همراه خودش داره و مثل بقیه بیماری ها نمیشه راحت به همه توضیحش داد ولی  خوبه که غصه نمبخوری✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ا من متخصص که رفتم دقیقا بهم گفت از علائمش تورم شکمه ولی من نداشتم  ممکنه همین باشه🤍

من چندین ساله مامانمو هر دکتری بردیم دکتر معده اعصاب دکتر اورولوژی برا کلیه هاش که گفتن سنگ سازه گفتیم شاید از اون باشه  حتی طب سنتی و دکترای عمومی هر دکتری 

چند وقت پیش بردیم دکتر گوارش معاینه کرد گف روده هات عصبیه برو فقط پیاده روی 

سونوگرافیم گفتن سنگ کلیه داری و فولنس کلیه اونم بردیم دکتر گف از سنگه کلیس فولنش نشون داده اونم نعاینه کرد گف چیزی نیس 

ولی خب بیچاره همیشه میگه انگار تورم داره شکمم

من چندین ساله مامانمو هر دکتری بردیم دکتر معده اعصاب دکتر اورولوژی برا کلیه هاش که گفتن سنگ سازه گفت ...

یه دفترچه یادداشت بردار ازش بپرس هر خوراکی میخوره بهش میسازه بنویس و همینطور ‌هر خوراکی میخوره بهش نمیسازه هم بنویس بعد یه مدت متوجه میشی برای مادر محترم شما چی خوبه و به بهتر شدنش کمک میشه این روش

یه دفترچه یادداشت بردار ازش بپرس هر خوراکی میخوره بهش میسازه بنویس و همینطور ‌هر خوراکی میخوره ...

مشکل اینجاس نمیتونه رعایت کنه 

برعکس عاشق سبزیه عاشق ابگوشته کلا چیزایی که براش خوب نیستو دوس داره 

نوشابه و کافئین اینا نمیخوره ولی خب خیلی چیزارم میخوره

مشکل اینجاس نمیتونه رعایت کنه  برعکس عاشق سبزیه عاشق ابگوشته کلا چیزایی که براش خوب نیستو دوس ...

منم دقیقا همینطوریم چیزایی که برام خوب نیست مثلا شیر رو خیلی دوست داشتم حالا با قهوه کاکایو موز خرما درست میکردم ...

ولی خب وقتی بیماری میشی برای سلامتیت حاضر میشی بگذری چون واقعا آدم اذیت میشه  مگر اینکه علائمت شدید نباشه 💙

قرص مصرف میکنین؟ چون با قرص نمیگم همیشه ولی کنترل میشه البته متخصص تجویز کنه🤍

۱۰ سال قبل مصرف میکردم اما ول کردم. الان ۳ ماهه دوباره رفتم زیر نظر متخصص. تقریبا تاثیری نداشته. فقط کلی هزینه ی ویزیت و دارو میدم هر ماه. ولی دیگه بی خیالش شدم. فقط دارو میخورم که بدتر نشه.