2777
2789
عنوان

بارداری جاری

401 بازدید | 14 پست

مادرشوهرم یه جوری با من برخوردمیکنه انگار من نازام در حالیکه خودمون فعلا بچه نمیخوایم من تازه فهمیدم بارداره پنج ماهشه منم چن ماه پیش ناخواسته حامله شدم که اونم سقط شد ولی خونواده ی شوهرم نمیدونن با خودم میگم اگه سقط نمیشد الان سه ماهش بود درسته از بچه داری خوشم نمیاد و اینکه شرایطشم نداریم ولی نگاه های خونواده ی شوهرم بهم یه جوریه که انگار عقب موندم از جاری یا انگار مسابقه است تعجب می‌کنم اونا هم سطح مالیشون پایینه واینکه مسئولیت پذیر نیستن نه خودش نه شوهرش ولی دوساله اقدام کردن و به فکر بچه بودن ولی برا ما اتفاقی شد بچه هم پسره اونا هم هردفعه من رفتنی فقط از بارداری اون حرف میزنن تو این چن سال اصلا بهم نمیگفتن بچه بیار ولی تا اون حامله شد گیر دادن به من هر جوابی هم میدم ول کن نیستن اینم بگم که سال عروسیمون هم یکی بود

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

مگه چند ساله ازدواج کردی عزیزم؟ 

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تو هر جوری دوس داری زندگی کن مهم نباش برات 

آخه ناراحت میشم درسته من به اونا هیچ توضیحی بدهکار نیستم چون مسئله شخصیه ولی خب دوس دارم برم خونه مادرشوهرم هر از گاهی 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
مهم این شوهرت باهات خوب باشه با هم هم نظر باشید 

من میگم نمیخوایم شوهرم اون موقع لال میشه هیچی نمیگه  اونا فکر میکنن شوهرم دوس داره من نمیخوام یا مشکل دارم

آخه ناراحت میشم درسته من به اونا هیچ توضیحی بدهکار نیستم چون مسئله شخصیه ولی خب دوس دارم برم خونه ما ...

خوب برو خونشون ،هیچ وقت زندگیت مقایسه نکن مهم این حال تو خوب باشه اگرم دوس داری می‌دونی شرایطش داری باردار شو 

ولی تو این وضعیت باردار شی شاید یهو بگن جاری دیدی اقدام کردی 

a.z
من میگم نمیخوایم شوهرم اون موقع لال میشه هیچی نمیگه  اونا فکر میکنن شوهرم دوس داره من نمیخوام ی ...

با شوهرت صحبت کردی در موردش ؟

شاید یهو دوس داره ولی نمیخاد تو رو ناراحت کن 

a.z
مگه چند ساله ازدواج کردی عزیزم؟ 

تقریبا ۶ ساله پیش عقدکردم ۴ساله عروسی کردم

تقریبا ۶ ساله پیش عقدکردم ۴ساله عروسی کردم

ههوم 

نمیدونم عزیزم در دروازه رو میشه بست در دهن این فامیلو نمیشه

خودتو اذیت نکن

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
خوب برو خونشون ،هیچ وقت زندگیت مقایسه نکن مهم این حال تو خوب باشه اگرم دوس داری می‌دونی شرایطش داری ...

من کلا تو فکر بچه نیستم شرایطشم هيچوقت ندارم شاید از لحاظ مالی تا یه حدی اوکی باشم ولی از لحاظ روحی آمادگیشو ندارم و هيچوقتم فکر نکنم باشم

من کلا تو فکر بچه نیستم شرایطشم هيچوقت ندارم شاید از لحاظ مالی تا یه حدی اوکی باشم ولی از لحاظ روحی ...

عزیزم بچه شیرینی زندگی اینجوری هم نگو دیگه ،این یه تصبم که باید با شوهرت بگیری 

a.z
با شوهرت صحبت کردی در موردش ؟ شاید یهو دوس داره ولی نمیخاد تو رو ناراحت کن 

دوس داره میدونم اون زیاد به عمق مسئله فکر نمیکنه حتی برا سقط بچه ناراحت شد ولی فقط از لحاظ شرایط مالی میگه آماده نیستم اصلا به بدن من وعوارضش یا اینکه آمادگی مادرشدن دارم یا نه فکر نمی‌کنه واینکه قبلا خیلی بهم اهمیت میداد الانم دوسم داره ولی توجهش کمتر شده وچون بچه دوس داره من نمیخام بچه جای منو بگیره افسردگی دارم اگه بچه دار بشم با رفتارای شوهرم بدتر میشه  

عزیزم بچه شیرینی زندگی اینجوری هم نگو دیگه ،این یه تصبم که باید با شوهرت بگیری 

به نظر من اصلا شیرین نیست و خیلیم تلخه به سختیش نمی ارزه شوهرم مثل من فکر نمیکنه کاش شوهر نمیکردم اصلا