2777
2789
عنوان

چرا جاری انقدر حسوده اخه

200 بازدید | 8 پست

با مادرشوهرم و پدرشوهرم سفر زیارتی رفتیم

جاریم اصلا نگفت زیارت قبول 😐

حالا کربلا و .... میرن ما میریم خونشون میگیم زیارت قبول 

چرا واقعا ....

جدیدا فهمیدم چقدر حسوده 

من سالي چندبار ميرم مشهد

امسال ٤ بار رفتم

نه به من ميگن نه من به اونا

مثلا يكوقت يا م بيفته يا حرفش بشه ميگم قبول

با گاهي سوغاتي ميارم ميگن

من پاي خسودي نميزارم

چيز مهمي نيست ك حسودي بشه

قديمه مگه اخه كسي نتونه بره

💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم یادش نرفته تو خونه به مادرشوهرم گفتن قبول 

ولی ما نه بی تفاوت خودشو نشون میده 

حالا برادرشوهرم  که گفت جلوی جاریم 

شنید که .....

ماهم هرسال میریم 

زیارت قبول معمولی و ساده بهم گفتن چیزی از ادم کم نمیکنه 

واقعا خدا به دل آدم بده 

عزیزم جاری من تو عروسیم، عروس با تور مشکی بود حتی باغ و آتلیه م رفته بود! قبلش و بعدشم از حسادت محل نمیداد ولی مادر شوهرو اجیر کرده بود از زیر زبون من حرف بکشه هرکاری که خواستم بکنم هرچیزی که میخواستم بخرم مبدیدم هفته بعدی که من گفتم انجام داده و دست اونه ،تو خونشه،تنشه،حتی گفتم بعد عروسیم یه سفر بریم مشهد باشوهرم به عنوان ماه عسل چندتا شهرم بگردیم دقیقا بعد عروسی ما بچه هاشو ول کرد با شوهرش رفتن ماه عسل همون جاهایی که من گفتم😂منم نرفتم یعنی وقت نشد!کلا از این موارد زیاد داره خودشم بالامیدونه اونم به خاطر غیبتای مادرشوهر احمقم جدیدا چیزی بهشون لو نمیدم دارن میپوکن هر روزی یه جایین یه ذوز دکتر پوست یه ذوز پاسازای معروف یه روز آرایشگاه یه روز....😏مادرشوهر عوضیمم حسادتمو داره در این حد که اگر بخوام وسیله ای بخرم و کاری کنم که جاریم اونو نداره یا خودش، تا زمانی که جاریم یا خودش اونو نخره و انجام نده ،مخ شوهرمو شستشو میده تا ماهم نداشته باشبمش!

عزیزم جاری منو تو عروسیم، عروس با تور مشکی بود حتی باغ و آتلیه م رفته بود! قبلش و بعدشم از حسادت محل ...

برای شما چقدر حسادتش بالاست 

من خودم اینجور نیستم 

جدیدا دقت کردم میبینم حسوده 

هر وقت طلا بخرم یکبار نگفته مبارکه 

ولی من میگم مبارکه 

ببینم وسیله خریده مبارک میگم و....