2777
2789
عنوان

بیاید نصیحتم کنید

148 بازدید | 26 پست

دختر ۱۹ ساله ای رو که تا دوسال پیش نمیخواست ازدواج کنه با اینکه خاستگارای خیلی خوب داشت

اما الان میل جن.سیش خیلی خیلی اذیتش میکنه و باید مدام ارض.ا شه و دوتا خاستگار معمولی هم داره رو چجور نصیحت میکنید ؟؟

اینو بگین شوهر کنم بخاطر این موضوع یا نه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم میل جنسی با ورزش کنترل میشه  و از سرش میفته و نیاز اساسی انسان نیس(اینو از یه دکتر روانشناس میگم)

نیازهای اساسی انسان ۳ تا هستن

آزادی

حق انتخاب

تعامل اجتماعی

کسی ک این ۳ رو نداشته باشه افسرده میشه 

نکن من ۱۶ سالمه ازدواج کردم پشیمونم بخدا تباه کردم نکن  جان عزیزت اشتباه نکن خنده هاتو ازت میگی ...

چجور درمون کنم پس 

بخدا انقد تمرکزمو میگیره حتی نمیتونم درس بخونم 

کلافم کلافه

چجور درمون کنم پس  بخدا انقد تمرکزمو میگیره حتی نمیتونم درس بخونم  کلافم کلافه

ی مدت اینیستا گوگل چیزای توش چیزی هس ک تحریک کنه نگا نکن حذف کن 

خونه نشین برو بیرون بگرد خونه فامیلای دوستات برو یادت بره بهش فکر نکنی 

ولی ازدواج نکن زوده هنوز بیا تایپک منو نگا کن پست اول بعد ببین راس میگم یا ن 

عشق
واقعا میگی ؟؟ امتحان کردی یا مطمعنی؟

من تجربه شمارو نداشتم ک بخوام بهتون دروغ و دل خوشی الکی بدم

مطلب علمی ک خوندم رو دارم باهاتون به اشتراک میزارم

به این موصوع اشاره شده بود ک نیاز جنسی با ورزش کنترل میشه اگه کسی هم دچار خود ارضایی هس بخاطر بعد روانی هس مثلا یکیش افسردگی ک به این عمل روی میاره نه نیاز جنسی

بنظرم  اگ موقعیت ازدواج داره کیس مناسب هس ک‌میتونه ازت حمایت کنه ک ادامه تحصیل بدی ازدواج کنی خیلی بهتره

چون اینک خودتو ارضا میکنی خیلی سخته بخوای ترک کنی مدام عذاب وجدان میگیری رو روحیت  تاثیربدمیذاره حتی بعدها ک بخوای ازدواج کنی تو رابطه ب مشکل میخوری رابطه باهمسرت ارضا نمیکنه حتی ب اون کارت ادامه میدی.خیلیا هستن تو سن ۱۶سالگی ازدواح کردن خوشبخت شدن

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
سلام.ازدواج فصلی از زندگیه.اما اگه خواستگاراتون درکشون بالاست و شغل مناسبی دارن میتونین یه چند ماه ب ...

اینجور ک این خانوم میل ب رابطه جنسی داره احتمال خیلی خیلی زیاده همون ماه آشنایی بکارتشو زدست بدا

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم