2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه علاقه داری پشیمون نمیشی فقط اینو بدون ک هزینه زیادی داره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

رشته نسبتا سختیه باید علاقه داشته باشی اگه به دبیرستان اصلا علاقه نداری تغییر بده حتما

دبیرستانم سختیای خودشو داره ولی خب احساس میکردم دوست دارم در کنار درس خوندن کارای هنری ام داشته باشم و بنظرم رشته گرافیک خوب بود

کدوما دوست داری خودت

از همون اولم علاقمو درست پیدا نکردم که مشاور راهنمایی کرد و گفت برم انسانی که الان داره خستم میکنه و تصمیم گرفتم برم هنرستان چون اینطوری خوشحال ترم

آینده کاریش چی

خوبه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

دبیرستانم سختیای خودشو داره ولی خب احساس میکردم دوست دارم در کنار درس خوندن کارای هنری ام داشته باشم ...

اگه در کنار درس خوندن میخای گرافیک مناسب شما نیس البته میتونی از یه مشاورم کمک بگیری

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز