2777
2789
عنوان

کچلی تو ۱۹ سالگی☹

308 بازدید | 20 پست

۱۹ سالمه

سه سال زیر نظر بهترین متخصص بودم نتیجه نداد همه نوع آزمایش و آمپول بیوتین و قرص هیرویت و گوفت و زهرمار مصرف کردم هیچی به هیچی

هر آزمایشی میدم مشکلی ندارم

الان من تو ۱۹سالگی پوست جلوی سرم پیداست موهامو میبندم یا میبافم از اندازه دم موش کمتره اعتماد به نفسم صفر شده بخاطرش نمیتونم خاستگار قبول کنم واقعا خجالت آوره

تو رو خدا از هرچیزی که نتیجه گرفتید برای رویش مجدد بهم بگید دعاتون میکنم من موهای خیلی پرپشتی داشتم پدرم فوت شد به این روز افتادم چیکار کنم؟ رزماری کسی استفاده کرده؟

بچها لطفا قضاوت نکنید کاربری من همزمان دست ۵نفره دوتاشون دوستمن دوتاشونم فامیل تو رو خدا دنبال مچ گیری نباشید و کمک کنید ممنون ازتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو تنها نیستی 

من نیز

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰۷شهریور۴۰۵ به وقت ۳۰ هفتگی~وزن ۱کیلو و ۲۱۵😢 فسقلیه مامانی🫠🤏🏼۱۴شهریور،۳۱هفته~وزن 1کیلو و 500

استفاده کردم بدتر ریخت شاید اصل نبوده میشه راهنماییم کنی؟ از کجا تهیه کردی رویش داشتی؟

به منم نساخت ، خارش کف سر گرفتم باهاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰۷شهریور۴۰۵ به وقت ۳۰ هفتگی~وزن ۱کیلو و ۲۱۵😢 فسقلیه مامانی🫠🤏🏼۱۴شهریور،۳۱هفته~وزن 1کیلو و 500

استفاده کردم بدتر ریخت شاید اصل نبوده میشه راهنماییم کنی؟ از کجا تهیه کردی رویش داشتی؟

اره 

عطاری

خود یارو درست میکرد

توش دونه های سیاه داره 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
منم همینم دست میکشم لای موهام دسته دسته میریزه مخصوصا تو حموم🫠

کلا تو حموم و زمانی ک موهات خیسه ، دستکاریش نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم همینم دست میکشم لای موهام دسته دسته میریزه مخصوصا تو حموم🫠

ولی من تازه اول زندگیمه فردا پس فردا بارداریه زایمانه زندگی مشترکه اون‌موقع دیگه واقعا کچل میشم😭