2777
2789
عنوان

سلام خوبین 💚🧡

69 بازدید | 13 پست

چه خبر درچه حالین؟

من هستم پای حرفاتون 🧡 دردودل ، اگر وسواس فکری یا فوبیا دارین اگر ناراحتین اگر خوشحالید بیاید حرف بزنید 💚

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

تمامه گذشتم داره واقعا هرروز عذابم میده جوری که هیچی ار هر روزم نمیفهمم و آیندمم نا معلومه

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)

سلام چجوری به یکی در پیام یا زنگ بگم که نیاد خونم،ناراحتم نشه😁،اون بزودی میخاد بگه میدونم،میخام از قبل آماده باشم،چندبار بپیچونم احتمالا بفهمه بدم میاد نه؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تمامه گذشتم داره واقعا هرروز عذابم میده جوری که هیچی ار هر روزم نمیفهمم و آیندمم نا معلومه

چی اذیت می‌کنه گلم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
سلام چجوری به یکی در پیام یا زنگ بگم که نیاد خونم،ناراحتم نشه😁،اون بزودی میخاد بگه میدونم،میخام از ...

آره دیگه می‌فهمه

خب ناراحت که میشه بالاخره 

آره دیگه می‌فهمه خب ناراحت که میشه بالاخره 

عیبی نداره الان ناراحت بشه بهتره تا بعدا دعوامون شه و شر بشه🤣😁یادش میره

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
عیبی نداره الان ناراحت بشه بهتره تا بعدا دعوامون شه و شر بشه🤣😁یادش میره

چرا دوس نداری بیاد 🥲

چرا دوس نداری بیاد 🥲

حرف میبره میاره،دو به هم زنه،حرف هم زیاد میزنه☹️🤣😁

چی اذیت می‌کنه گلم 

من پسر هستم... از سن کم، یعنی دبستان تا همین الان که ۲۲ سالمه خیلی مشکلات داشتم که خیلی زیادن اگر بخوام بگم و خیلی طولانی می‌شه. خیلی اتفاقات افتاد. آخریش هم یه رابطه 3 ساله تمام شد واسم، یعنی ولم کرد و ۷ ماهه گذشته و من هرروز بدتر شدم. یه عالمه فرصت ها و موقعیت های عالی زندگیمو از دست دادم و افسردگی شدید گرفتم و ..

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
من پسر هستم... از سن کم، یعنی دبستان تا همین الان که ۲۲ سالمه خیلی مشکلات داشتم که خیلی زیادن اگر بخ ...

چیشد که رابطتون تموم شد؟ چرا افسردگی گرفتی مگه آدم کمه یکی دیگه رو انتخاب میکنید

چیشد که رابطتون تموم شد؟ چرا افسردگی گرفتی مگه آدم کمه یکی دیگه رو انتخاب میکنید

هیچوقت دلیله اصلیشو نفهمیدم. اون خیانت کردبخشیدمش، نجاتش دادم بارها از دست آدمای بد و کارای اشتباه، قسم های دروغشو بخشیدم. تو شرایط سخت زندگیش تنها نزاشتمش، باعث شدم پیشرفت بکنه و مسیر آیندشو یه جورایی واسش باز کردم و ..

اما خب ولم کرد دیگه. من یه تایمی بد شده بودم حرف بد میزدم یا نادیدش میگرفتم و .. اما باعثه اینا خودش بود و تمامه اونکارهای اشتباهش، اما چندین ماهه به هرشکلی که تونستم پشیمونیمو بهش نشون دادم ولی اون اصلا کاملا تبدیل شد به یه آدمه دیگه و حالش خیلی خوبه خوشه. سیگاری شد مشروب خور شد رفیقای پسر و مرد زیادی داره، خاستگار داره ک تفاوت سنیشون زیاده و ..

من خیلی زیاد بهش فرصت قبلا اما اون حتی یک فرصت بهم نداد.

متأسفانه من تمامه خودمو و همه چیمو خرجه اون شخص کردم و دیگ نمیتونم اینطوری کسیو بخوام. اون هم از ی تایمی به بعد دقیقا شد همون کسی که من همیشه میخواستم و خب احتمالا همه چیش تظاهر بود و نقش بازی کردن و .. که همین باعث شد به شدت وابستش بشم و الان دیگ نتونم هیچکسیو بخوام

هیچوقت دلیله اصلیشو نفهمیدم. اون خیانت کردبخشیدمش، نجاتش دادم بارها از دست آدمای بد و کارای اشتباه، ...

چند سالتونه 

چی بگم هردو اشتباهاتی داشتین 

مشاور برین و حرف بزنین درست میشه 

چند سالتونه  چی بگم هردو اشتباهاتی داشتین  مشاور برین و حرف بزنین درست میشه

۲۲

قبلابهش گفتم اما نمیاد. کلا اصلا دیگ هیچ حسی به من نداره

۲۲ قبلابهش گفتم اما نمیاد. کلا اصلا دیگ هیچ حسی به من نداره

خودت میگم برو مشاور 

۲۲ هنوز راه زیاده