2777
2789
عنوان

موندم چی کار کنم💔🥺

159 بازدید | 5 پست

همونطور که تو تاپیکای قبل گفتم عاشق یه پسر توی کلاس زبانمون شدم که نمیتونم بهش بگم به خاطر یه سری مسائل دیگه انقد بهم فشار اومد استخاره گرفتم جوابش بد اومد دیگه خیلی دارم اذیت میشم شب و روز بهش فکر میکنم هیچ کاریم نمیتونم انجام بدم😢💔

به نظرتون به یکی از دوستام که توی آموزشگاه ما نیست بگم یه روز بیاد آموزشگاه شماره منو بده بهش که بعدا مشکلی برام پیش نیاد و اینا چون مدیر آموزشگاه از آشناهامونه میترسم بفهمه برام شر بشه خیلی پسررو دوست دارم دیگه دارم روانی میشم تا حالا فکر نمیکردم بتونم عاشق کسی بشم به نظرتون چی کار کنم؟ لطفاً مسخرم نکنید چون توی تاپیکای قبلی مشکلمو گفته بودم چند تا آدم به ظاهر با مزه بی فرهنگ کلی با حرفاشون دلمو شکستن🥲

چندسالته گلم؟؟؟؟!!!!!!تو شماره بدی خیلی ضایع است بنظرم یکاری کن اون عاشقت بشه

چند وقت دیگه ۱۹سالم میشه، نمیدونم چی کار کنم اون عاشقم بشه اصلا تو صورت آدم نگاه نمیکنه خیلی سر بزیر و با حیاس همینه که شیفتش شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقت دیگه ۱۹سالم میشه، نمیدونم چی کار کنم اون عاشقم بشه اصلا تو صورت آدم نگاه نمیکنه خیلی سر بزیر ...

از من به تو نصیحت خواهرانه که این راه هارو رفتم و برگشتم هیچوقت پیش قدم نشووو شماره دادن اشتباه محضه ...خودتو تو سر راهش قرار بده اتفاقی این بهتره ولی مستقیم کاری نکن بعدشم شاید خودش دوست دختر داره 

از من به تو نصیحت خواهرانه که این راه هارو رفتم و برگشتم هیچوقت پیش قدم نشووو شماره دادن اشتباه محضه ...

آره میترسم دوس دختر داشته باشه چطوری بفهمم داره یا نه؟