2777
2789
عنوان

چطور روی ناموس خودش غیرت نداره؟

242 بازدید | 11 پست

دو سالو خورده ای ازدواج کردم اما ۷ماهه الان خونه پدرم برگشتم ودیروز دادگاه داشتم تو این ۷ماه همسرم همه جا جار زد بهم تهمت ولگرد و هرزه زد...جلوی عموهام

برام سنگین تموم شد...من با اینکه تا سر کجا زباله ها رو بندازم ازش اجازه میگرفتم وباهیچکس از دوستام حرف نمیزدم 

من درس میخونم اون موقع هم حدم از خونه تا مدرسه واز مدرسه تا خونه ...حتی بچه ها رفتن اردو من نرفتم چون بهم اجازه نداد...چقدر به حرفاش گوش میدادم 

چقدر بهش خدمت کردم چقدر بهش متعهد بودم و هیچ مردی حتی نگاه هم نمی‌کردم بشدت متعهد و مسئولیت پذیر...همش نگران بودم نکنه وظایفمو بعنوان همسر ادا نکنم...

اونوقت اون چی؟ توهین فحش تحقیر کتک خیانت وچندماه پیش ضربه محکم زد اونم تهمت...ولی اشکال نداره خدا بزرگه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متقابلا این رفتارا رو ازش می دیدی که انجام می دادی؟

چون همیشه ازم گله داشت 

من پارسال یازدهم بودم درسامو نمیخوندم بجاش کتابهای در رابطه با مدیریت خانواده شوهرداری میخوندم ...گفتم حتما بخاطر بی تجربه بودنم زندگیمون مشکل داره:) از همه نظر تامینش کردم 

چون همیشه ازم گله داشت  من پارسال یازدهم بودم درسامو نمیخوندم بجاش کتابهای در رابطه با مدیریت ...

بیخود کرده ، با دختر کم سن و سال ازدواج کرده .

خودتو توبیخ نکن لطفا

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
بیخود کرده ، با دختر کم سن و سال ازدواج کرده . خودتو توبیخ نکن لطفا

من خیالم راحته چون وظیفه ای گردنم نمونده وقتی توی اون زندگی بودم همه کار براش کردم...خونه همیشه تمیز بود با شربت میرفتم استقبالش به خودم می‌رسیدم وناهار چون میرفتم مدرسه شب قبلش آماده میکردم....من بدیهاشو توی دادگاه گفتم راجب کتک ولی احترامی وتحقیرو...انکار کرد:) 

همه کاراشو شاید بتونی ببخشی ولی خیانتش از یادت نمیره

بله بعد از ۷ماه هروقت یاد اون لحظه میوفتم موقعی که با دختره جلوی من تصویری حرف میزد می‌خندید بهش میگفت تو زن دوممی من شب جمعه میارمت پیشم من جلوش خون گریه کردم ولی اون می‌خندید هنوزم تا هنوزه روح‌وروانم آسیب دیده از این موضوع