2777
2789

تاثیرش برای همه یکسان نیست اولش باید یسری ازمایش وسونو اینا بدی  بعد برو طب سنتی مشکل اصلیت حل بشه اگه با این موردا بازم رشدو ریزش  موهات درست نشد بعد مزو انجام بده هزینش هم فک کنم  هرجلسش ۱۵۰۰ تا ۲ تومنه تو اینستا بزن مزو تراپی مو و نمونه ها رو ببین 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تاثیرش برای همه یکسان نیست اولش باید یسری ازمایش وسونو اینا بدی  بعد برو طب سنتی مشکل اصلیت حل ...

ممنون عزیزم امروز اولین جلسش رفتم خود دکتر متخصص برام نوشت 

بنظرت کلا چندجلسه باید رفت تا تاثیرشو ببینیم؟

ممنون عزیزم امروز اولین جلسش رفتم خود دکتر متخصص برام نوشت  بنظرت کلا چندجلسه باید رفت تا تاثی ...

فعلا ۸ جلسس شاید بیشتر هم لازم باشه  باید بره 

میگم که برای هرکسی فرق میکنه اولم با کم شدن ریزش مو شروع میشه بعضیا موهاشون خیلی پرمیشه بطوریکه کاملا مشخصه 

راستی   شامپو چی میزنی گفتش که باید شامپو کافیین دار نباید باشه چون اولش خوبه ولی بعداز قطع شامپو موهات میریزه 

آره اثر بخشیش خیلی خوبه و واقعا جواب میده. اگه پیش دکتر متخصص پوست خوب بری اثرش مشخص و قویه. دکتر خدایاری رو من خیلی شنیدم ازشون که تو مزوتراپی مو و صورت خیلی قوی هستنن نمونه کارهایی که برای مزوتراپی کردن رو هم می تونی تو اینستاگرامشون ببینی https://www.instagram.com/drkhodayari/ 
اگه خواستی انجام بدی برو پیش ایشون.