2777
2789
عنوان

خسته شدم😭💔

120 بازدید | 12 پست

همه مسخرم میکنن

بهم میگن دراز یا میگن مث نی قلیونی یا نردبون، من جلوشون میخندم اما تا تنها میشم میشینم کلی گریه میکنم که چرا لینقد لاغز و قد بلندم

هرکاری کردم چاق نشدم

کلا ژنم لاغره

قدم ۱۶۸ وزنم ۴۴

سنمم ۱۷،۱۸

اگه راه حلی دارین خواهش میکنم کمکم کنین😭💔

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.
قدت خوبه مه

چون لاغرم قدم انگار خیلی بلنده

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااا بلند نیستی من ۱۷۳ قدمه تازه خیلیم لباسای خوش استایل میپوشم هر جا میرم از استایلم تعریف میکنن خودتو نباز و گریه نکن واسه خودت زندگی کن واسه چاق شدنم آرد جوانه گندم با ماست قاطی کن بخور جواب میگیری گلم

وااااااا بلند نیستی من ۱۷۳ قدمه تازه خیلیم لباسای خوش استایل میپوشم هر جا میرم از استایلم تعریف میکن ...

چقد ارد جوانه گندم با چقد ماست کیا بخورم؟

مطمئنی چاق میشم؟

قدت که زیادبلندنیست وزنت کمه موادپرکالری بخور ببین چی دوست داری بستنی شیرینی شکلات مغزها.

همش از همینا میخورم

اما تاثیری نداره

اره من خواهرم میخوره قبل شام و ناهار ی کاسه کوچیک از ماست و دوتا قاشق آرد بریز

بعد چند وقت چقد تاثیر داشته؟