2777
2789
عنوان

عروسی نگرفتن خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 21 پست
به خودش بگو خب. اگه هزینه رو هر دو تا خانواده باهم هم بدن اشکالی نداره البته فقط از نظر من

ااره مشکلی نداره ماعم مشکلی نداریم کمک کنیم اینا اصلا زدن زیرش

ما کلی راه اومدیم واقعا

رسم داشتیم چهارتا وسیله رو پسر بیاره مامانم گفت نمیخواد همشو خودمون میاریم جشن عقدم کامل با خودمون شد یه عروسی میمونه اینا هم زدن زیرش قشنگ

خب همون دیگه مامانم میگه دویست نفر خیلی کمه یه باغ تالار بگیریم شام بدین با بقیش برین مسافرت اما منم ...

کوتاه نیا بنظرم. یکباره هیچوقت دوباره اتفاق نمیفته . وظیفشه باید انجام بده . توروخدا کوتاه نیا. چون حق طبیعیته

بحث با آدم های نفهم و بی ادب فقط یه حاصله داره و اون هم خسته کردن خودته. به جای اینکه با این آدما بحث کنی و احترام خودت رو پایین بیاری، یک کاری در حقشون انجام بده. به اونها بی محلی کن. بی محلی بهترین جواب در پاسخ به آدم های بی ادب و بی فکره.. خلاصه اگه نمیتونی مودب صحبت کنی رو من ریپلی نکن🙏 من جواب آدم بی منطق رو نمیدم😉تو یچیز میگی من جوابتو میدم بعدم کاربری دوتامون رو هوا میره پس اگه نظری باب دلت نبود هیچی نگو و بی صدا رد شو🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ااره مشکلی نداره ماعم مشکلی نداریم کمک کنیم اینا اصلا زدن زیرش ما کلی راه اومدیم واقعا رسم داشتیم ...

نکنه باهم زندگی می‌کنید الآن

حتما بهش یادآوری کن که دوست داری عروسی هم بگیرید

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
کوتاه نیا بنظرم. یکباره هیچوقت دوباره اتفاق نمیفته . وظیفشه باید انجام بده . توروخدا کوتاه نیا. چون ...

اوهوم اره واقعا... نهایت خرج دویست نفر میخواد بشه 600 تومن دیگه ماشینو عوض نمیکنیم اما حداقل یه عروسی خوب میگیریم... 

میدونی چند نفر تو فامیلامون عروسی کردن و عروسی نگرفتن رفتن ترکیه و اینا خانواده همسر منم فکرکردن ما نظرمون همینه🙁

تو بهترین فیلمبرداری رو بیار لباس عروس بپوش برقص کلیپ پر کن. کار نداشته باش مهمونا چند نفرن مهم کیفیته عروسیته....

بعدشم اگه تونستین ماه عسل برین اگه ن هم بعدم مسافرت میرین ( ما چون عروسی شلوغ گرفتیم دیگه ماه عسل نرفتیم اومدیم سر زندگی و شوهرم ی سفر توپ‌ بهم بدهکاره🥲

بحث با آدم های نفهم و بی ادب فقط یه حاصله داره و اون هم خسته کردن خودته. به جای اینکه با این آدما بحث کنی و احترام خودت رو پایین بیاری، یک کاری در حقشون انجام بده. به اونها بی محلی کن. بی محلی بهترین جواب در پاسخ به آدم های بی ادب و بی فکره.. خلاصه اگه نمیتونی مودب صحبت کنی رو من ریپلی نکن🙏 من جواب آدم بی منطق رو نمیدم😉تو یچیز میگی من جوابتو میدم بعدم کاربری دوتامون رو هوا میره پس اگه نظری باب دلت نبود هیچی نگو و بی صدا رد شو🤗
نکنه باهم زندگی می‌کنید الآن حتما بهش یادآوری کن که دوست داری عروسی هم بگیرید

نه باهم زندگی نمیکنیم بابا عقدیم هنوز اما من خیلی میرم خونه مادرشوهرم اینا چون عممه 

اره حتما یبار دیگه بحث افتاد میگم بهش