2777
2789

یه بار تو بچگی با اردو مدرسه رفتم.الان ۲۲ سالمه میخوام آخر هفته‌ی بعد برم، چون پاییزی و قشنگ شده. بعداز ظهراش چطوره؟ آخر هفته ها شلوغ هست؟ میترسم خیلی خلوت باشه😅🥺 ندزدنمم🤣😁

نمیدزدن برو🙄

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣  خلوت که نیست؟

نه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب برای چی با کسی نمیری؟ با خانواده برو با دوستات برو

#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که  تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم.               حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.  
چرا نتونه بره خودت رو از لذتهات محروم نکن برو خوش باش مگه قراره یکی دیگه باش تا از زندگیت لذت ببری م ...

آره منم تهایی جایی رفتن رو دوست دارم وای جاهایی که اولین بار میخوام برم و ازش اطلاعی ندارم از دیگران هم یه پرسشی میکنم ببین جوش چطوره

آره منم تهایی جایی رفتن رو دوست دارم وای جاهایی که اولین بار میخوام برم و ازش اطلاعی ندارم از دیگران ...

برو خودت ببین چطوره بهت حال میده یا نه هرکسی ی نظر ی روحیه داره بعد میگی دزدی نترس  اونجا به حد کافی شلوغ و امن هست که راحت باشی 

خب برای چی با کسی نمیری؟ با خانواده برو با دوستات برو

دوستام همه رفتن دانشگاه شهرای دیگه، کسی نیست 

پدر و مادرم اصلااا پایه بیرون رفتن نیستن.منم اگه خودم تنها جایی نرم دیگه باید تو خونه بپوسم:)