2777
2789
عنوان

عکس کیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 32 پست

خوبه گلم نوش جونت پف  کیک خیلی نکته داره اینکه بکینگ پودر تازه باشه باهمزن کلی سفیده وزرده تخم مرغ رو بزنی و...  من خودم زیاد وارد نیستم ولی نکاتی که میدونستمو گفتم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

۱ زیاد هم زدی  ۲ وقتی آرد ریختی فقط تو یه جهت هم بزن  ۳ تا بیست دقیقه در قر رو باز نکن&n ...

یه ربع با چنگال سفیده و زرده رو زدم 😐

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

دلم خواست سس شکلاتی هم بریزی روش🥲🤤🤤🤤

جات خالی 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

خوبه گلم نوش جونت پف  کیک خیلی نکته داره اینکه بکینگ پودر تازه باشه باهمزن کلی سفیده وزرده تخم ...

ممنون گلم 

نه وقتی آرد ریختی نباید زیاد هم بزنی 

ن اردو ک ریختم فقط یکم قاطی کردم همین 

اول اینکه عزیزم مسلما وقتی با چنگال تخم مرغ رو  میزنی پف نمیکنه دوم اینکه ۱لیوان ارد برای دوتا ...

حتی اگ با همزن هم بزنی بازم زیاده ی لیوان؟ 

بافت کیکت سنگین بنظر میاد عزیزم احتمالا موادو زیاد هم زدی

اره سنگینه ببین ی ربع سفیده و زرده رو باهم زدم با چنگال بعد ک موادو ریختم با هم قاطی کردم اصن زیاد هم نزدم 

ولی ب نظرم خوب نشده پف پفی نیس، 🤣

من این کیک اسفنجی رو بدون بگین پودر درست کردم انقدر پف کرد و پنبه ای شد که نگو 🔰مراحل پخت کیک اسفنجی وانیلی👇

مواد لازم کیک اسفنجی وانیلی

تخم مرغ: ۵ عدد

شکر: ۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه

آرد: ۱۸۵ گرم یا ۱و۱/۳پیمانه

وانیل: ۱/۴ ق چایخوری

1⃣برای شروع ۵ تا تخم مرغ که به دمای محیط رسیده رو تو ظرف همزن بریز.

❌حتما تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشن که کیکتون بوی تخم مرغ نده.

2⃣حالا شکر رو بهش اضافه کن‌.

3⃣و بعد با دور تند همزن شروع به همزدن میکنیم تا کرمی و کشدار و کرم رنگ بشه‌.(مطابق تصویر)

4⃣حالا آردمون رو که الک کردیم در دومرحله به مواد اضافه میکنیم و با همزن شروع به هم زدن میکنیم تا هیچ گلوله آردی نباشه.

در اخر هم با لیسک مواد رو دورگیری میکنیم و هم میزنیم.

5⃣حالا کف قالب قطر ۲۰ سانت ارتفاع بلندمون یه کاغذ روغنی میذاریم نیاز به چرب کردن دیواره ظرف نیست.

6⃣و بعد خمیرمون رو تو قالب میریزیم. و درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.

❌حتما قبل از این که قالبتون رو تو فر بذارید چند بار قالب رو بکوبید تا حباب های هواش از بین بره.

ایشون اسفنجی وانیلیمون هستن😍

یکی از اعضای خوش بافت کیک های پایه 

🍰 #کیک اسفنجی وانیلی 

❇️ #پکیج_کیک‌های_پایه

👩🏻‍🍳از دوره رایگان کیک های پایه ی ایتافود جا نمونی 👇

https://eitaa.com/joinchat/3965911172C3a664a3fc1

⛱ ایتا‌فود بهترین‌های آشپزی

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
ولی خوب شده ها 

مرسی گلم امیدوارم شدم ب خودم 🤣