2777
2789
عنوان

مقدارتیتر بتا

171 بازدید | 17 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم وقرص دوفاستون خوردم این ماه نخوردم،و اقدام داشتم،طبق قرصهاباید هفته پیش پریود میشدم بیبی چک سریع هاله میندازه امروز ازمایش دادم نوشته بالای ۲۰مثبته مال من ۲۲و خورده ای،ازمایشگاهی گفت کمه ۲روز دیگ تکرارکن الان من خیلی ناراحتم و میترسم،لطفا بیاین و حرفای دلگرم کننده بزنین

شنبه تکرار کن اگه ۲برابر شده باشه بارداری

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز از موعدت گذشته 

من روز موعد ۷۵ بودم بارداری شیمیایی بود 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چند روز از موعدت گذشته  من روز موعد ۷۵ بودم بارداری شیمیایی بود

میگم که عزیزم  تنبلی دارم هیچوفت پریودم منظم نبوده ولی ۳ماه ک دوفاستون خوردم ۲۸روزه شده بود،این ماه نخوردم اگ واقعا منظم شده باشه یعنی۱هفته گذشته از پری

کسی بوده یا کسی میشناسین ک بتاش خیلی پایین بوده باشه لب مرز ولی باردار شده باشه؟توراخدا از ته دلتون ...

من سر دو تا بچه هام یکی ۲۳ بود یکی ۲۴

اونم چند روز بعد از تاریخ پریودم

چون تخمک گداریم و تشکیل لقاح دیر بوده از من

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

دکترمم گفته بود این عددها نسبی هست

فقط برای بیان باردار بودن هست

دیگه هم گفت تا ۸ هفته هیچ ازمایشی نده

اگر درد شدید یا لکه بینی  و خونریزی نداری گفت نیا

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
میگم که عزیزم  تنبلی دارم هیچوفت پریودم منظم نبوده ولی ۳ماه ک دوفاستون خوردم ۲۸روزه شده بود،این ...

من کلا پریودم منظمه ولی اگه یک هفته گذشته باشه خیلی کمه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من سر دو تا بچه هام یکی ۲۳ بود یکی ۲۴ اونم چند روز بعد از تاریخ پریودم چون تخمک گداریم و تشکیل لقا ...

خب خدا رو شکر امیدوارم برای اسی هم همینطور باشه

من سر دو تا بچه هام یکی ۲۳ بود یکی ۲۴ اونم چند روز بعد از تاریخ پریودم چون تخمک گداریم و تشکیل لقا ...

عزیزم جدی میگین؟انشالله بچهات همیشه سالم باشن توراخدا واسه منم دعاکنین

عزیزم‌جنسیت بچه هاتون چیه؟

دوتا دختر