2777
2789
الان چیکار میکنه؟ نشسته؟  تو اومدی اینجا تو چوشی مشغولی بدش نیاد ؟

اره جلو تلویزیون 

نه خودش گفت میخوام پسرم رو ببینم برم گفتم زنگ زدم بهش الانا دیگه می رسه

بی صبرانه منتظرتم آروانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم الان چایی بردم جلوی تلویزیون نشسته منم تو ازخانه م میترسم اصلا برگ پیشش بشینم

یاخدا .واقعا خدا صبرت بده. بگو زن چطوری میخوای جواب خدا روبدی .مگه همه چیز بچه دار شدن. خدا ان شالله به وقتش میده.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

فکر کنم الان چایی بردم جلوی تلویزیون نشسته منم تو ازخانه م میترسم اصلا برگ پیشش بشینم

عادی عادی باش بچه نیستی که بزنتت هرچی گفت تیکه ای چیزی انداخت اصلا به رو خودت نیار تا شوهرت بیاد 

نه خوب که نشده ولی دیگه جرئت نداره کتکم بزنه و کلا جلوی شوهرم چیزی بهم نمیگه

خب پس اصلا نترس. ولی حواست باشه. بنظرم گوسیتو تو حالت ضبط صدا نگه دار که خواست چیز زشت حرفای رکیک زد صداشو ضبط کنی به شوهرت نشون بدی. اما خودت جواب محترمانه بده. چون تو هم اگر مثل خودش جواب بدی اولا با خودش هیچ فرقی نداره. دوما بعدا مقصر میشی که احترامشو نگه نداشتی

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
یاخدا .واقعا خدا صبرت بده. بگو زن چطوری میخوای جواب خدا روبدی .مگه همه چیز بچه دار شدن. خدا ان شالله ...

من مهم نیستم بلاهایی که سر شوهرم از بچگی آورده و الان تبدیل به یه بیماری خوب نشدنی توی وجود شوهرم شده

بی صبرانه منتظرتم آروانم
خب پس اصلا نترس. ولی حواست باشه. بنظرم گوسیتو تو حالت ضبط صدا نگه دار که خواست چیز زشت حرفای رکیک زد ...

شوهرم کاملا بهم اعتماد داره ضبط هم نکنم میدونه دروغ نمیگم

بی صبرانه منتظرتم آروانم
من مهم نیستم بلاهایی که سر شوهرم از بچگی آورده و الان تبدیل به یه بیماری خوب نشدنی توی وجود شوهرم شد ...

وای بنده ی خدا... مادر مشکل اعصاب وروان داره. خواهراشم حتما مشکل دارن با این مادری که اینا داشتن. 

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

وقتی شوهرتم دله خوشی نداره ازش چرا این آدم سمی رو از زندگیتون حذف نمیکنید

شوهرم میگه بازم‌احترام نگه دار ازش

شوهرم توی ۷ سالگی مادرش رو با مرد غریبه توی اتاق دیده 

کلا الانم که یادش میوفته مثل پسر بچه ها تو بغل من گریه میکنه

بی صبرانه منتظرتم آروانم
خواهراش ماهن خداییش

گناه داره. چرا نمیبرنش دکتر قرصی چیزی بدن .مادرش بهتربشه. پدرشوهرهم داری؟