2777
2789
عنوان

لتروزول

81 بازدید | 10 پست
خانما من نه ماه اقدامم . پریودم منظمه و وقتی رفتم دکتر متوجه شدم تخمدان هام فعال نیستن ! و همینطور پرولاکتینم بالا بوده که به گفته ی دکتر ازمایشگاه پرولاکتینم مانع تخمک گذاریم میشده الان هم قرص میخورم بخاطر پرولاکتینم و هم این ماه دکتر بهم لتروزول داده که تخمدانام رو فعال کنه البته من شوهرم واریکوسل شدید داره و اسپرمش نزدیک به صفره ... میدونم بارداری تو این شرایط تقریبا ناممکنه اما دکترم قرص داد و گفت روز ١٣ برم سونو که ببینم فعال شدن یا نه به نظرتون با لتروزول شبی ٢ تا از شب ٣ تا ٧ و قرص برای پرولاکتینم احتمال تخمک گذاریم هست؟
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان امکان بارداریم نیست با توجه به وضعیت شوهرم ... فقط تخمک گذاریم رو چک میکنیم
لتروزول برا تقویت تخمدان هست ولی بنظرم همراه امپول اثرش بیشتره. من ماه پیش یه بسته لتروزول مصرف کردم 4تا امپول 3 تا تخمک داشتم.
همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
رها وضعیت شوهرم خیلی وخیمه ... دیر رفته . الان اسپرمی نمونده . اول گفتیم بریم سمت درمان گیاهی برای یک ماه اگر نشد بریم واسه عمل ... از عمل هم میترسم رها
رها گفتن بعد از عمل باید یک سال و نیم دارو بخوره ببینیم چطور میشه اما احتمال بیست درصد تا نهایتش ٤٠٪ بهبودیش هست
هارا جون خرنوب از عطاری بگیر روزی یه دونشو خرد کن بذار تو ۱لیوان آب ۱۲ساعت بمونه، بعد با همون ابش بذار بجؤشه ده دق بعد بده شوهرت بخوره خیلی عالیه بر اسپرم و مشکلات مردونه، بذار چند وقت بخوره، هر شبم نخود ۱۰تا تو آب خیس کن کمی هم دارچین بریز توش بذار تا صب بمونه صبح نخودو با آبش بخوره اینم‌خیلی خوبه ، ثعلب مخصوص تقویت جنسی تاکید میکنم مخصوص تقویت جنسی چون با ثعلبای معمولی که استفاده میکنن فرق داره ، از عطاری معتبر بخره خیلی کم چون خیلی گرونه ، بخره آسیاب کنه بعد ۱قاشق چای خوری ثعلبو تو نیم لیتر یا یک لیتر روغن زیتون بزیزه هم بزنه روزی ۱قاشق بخوره اینم عالیه دکترای طب سنتی میگن اینارو چند وقت ادامه بده بعد آزمایش بده