اول به ظاهرت خوب نگاه میکنن چادرت چه طوریه حلقه دستت هست یا نه ارایش داری یا نه لباست چه طوره بعد سوال میپرسن تاحالا نمازت قضا شده یا نه نماز جمعه رفتی یا نه از شرایط خانواده سوال میکنن از لحنت میفهمن راست میگی یا نه
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
نه عزیزم قبول شدم ولی نرفتم راستشو بگو چون میفهمن ممکنه ازش. سوال بکنن نمازتم راستشو بگوو حتما به من گفت نماز جمعه رفتی بهشون نگاه کردم گفتم صادقانه میگم نه نرفتم خیلی خوششون اومد درباره تحصیلات و دلیل اینکه چرا میخای بیای حوزه و این چیزاهم سوال کردن
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
از سوالاشون حس کردم خیلی سخت گیرن البته خودم ادم مقید و چادری و با حجاب هستم ولی ترسیدم از دین زده بشم برا همین نرفتم یکی از اقواممون میره مدرکش رو هم گرفته حالا میخاد همون جا تدریس کنه
نمیدونم والا من اینجوری حس کردم من بیرون اصلا ارایش ندارم وقتی نگام کرد گفت انگار چشمات سورمه کشیدس چادرت هم که نازکه حلقه هم دستت میکنی??? اصلا تعجب کردم ولی این فامیلمون که میگم نه اصلا زده نشده عروسی میاد همه کار هم میکنه