2777
2789
عنوان

فلج روحی

113 بازدید | 21 پست

اینکه درونگراها بیش از حد ساکت میشن یه بعدش برای خستگی و حال و خدای خودشونه اما ...

دوست من درونگراست هیچی از خودش نمیگه قرار بود یه مدرسه بریم دوتایی اما من تو جهنم گیر کردم و اون رفت همش حالمو میپرسه ذاتش عینه پسرهاست دقیقا...

هر موقع هم میگم ساکتی چرا داری دیوونم میکنی هیچی نمیگه ولی میگه نوشین! فلج مغزی شدی تا حالا...چقدر بده من فلج روحی شدم.....

خب جفتمون کنکوریم چیکار میکنم بکنم که بهش کمک کنه؟یکی که تیپش Intj و درونگرا ست و....!؟؟؟

خودمم دلم براش تنگ شده اما نه میخوام صداشو بشنوم نه ببینمش....سه هفته پیش همو دیدیم دلم براش پر میکشه اما به چت قانعم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

👍 میدونید نمیشه اسمشو رفیق بازی گذاشت....ما بیشتر با هم راحتیم ....اینم توجه های منم از نگرانیه...

اوم

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
😂😂

حالا جالب اینه رفته بودم تو هر کادوی تولدش رو بدم که شهریور بود داشتیم حرف میزدیم مث بز دستشو گذاشته زیر چونه اش منو نگا میکنه....میگم اینطوری نگام نکننن بعد میخنده😐🤣

ب خودم تبریک میگم دوستم خله 

حالا جالب اینه رفته بودم تو هر کادوی تولدش رو بدم که شهریور بود داشتیم حرف میزدیم مث بز دستشو گذاشته ...

😑😂عجیبین 

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺