2777
2789
عنوان

یه سوال؟

56 بازدید | 11 پست

سلام گوشیم همیشه رو سایلنته و همه مخاطبینم معترضن

میخواستم بزارم رو زنگ اما یه سوال چیکار کنم که پیامای تلگرام و ایتا و روبیکام همیشه بیصدا باشه اخهوقتی گوشیم رو زنگ باشه این درینگ درینگ پیامای این برنامه ها رو اعصابن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو توی تنظیمات هر برنامه ای ک مد نظرت و نوتیفیکیشن هاشو بی صدا کن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
برات عکس می فرستی چطور

اگر گوشیت اندروید

روی هر برنامه ای ک مد نظرت یکم انگشتتو نگه دار بعد ی کادر برات باز میشه کوچیک 

یه علامت دایره کوچیک اون پایینش هست ی علامت تعجب وسطش روش بزن 

می‌ره توی تنظیمات برنامه 

اونجا به انگلیسی زده notification اونا انتخاب کن و صداشو قطع کن

این ی راهش 

ی راه دیگش

برو داخل setting

بعد app and notification

بعد برنامه مدنظرتو انتخاب کن و توی قسمت notification صداشو قطع کن 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
ممنونم از شما

خواهش میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز