2777
2789
عنوان

روم نمیشه بگم😭

832 بازدید | 35 پست

روم نمیشه به کسی بگم حتی تو نی نی سایت هم روم نمیشه.

من دارم برا کنکور می خونم  روزی 10_ 12 ساعت می خونم قشنگ کلاسم میرم 

من اتاق خودمو هر روز تمیز می کنم

ولی پذیرایی آشپزخونه اتاق مامان و بابام تراس حموم دستشویی همه. جای خونه بی نهایت نامرتبه 

طوری که ما ده ساله تو این خونه ایم یاد ندارم اتاق مامانم و بابام در حدی مرتب باشه که جا یه نفر بشه رو زمینش بخوابه یا حتی فرش کفش پیدا باشه 

بعد از اون طرف تابستونا که میریم خونه دهات مون همه جا باید برق بزنه وگرنه مامانم خودشو می کشه چون اونجا هر روز تقریبا مهمون برامون میاد 

اینجا مامانم ماهی یه بارم مامانم جارو نمی کنه اونجا با وجود اینکه خونمون دو برابر اینجاعه هر روز اونم با جارو دستی کل خونه رو جارو می کرد 

تابستون امسال هم که خودم کل کارای خونه رو می کردم دقیقاً سه ماه تابستون از 15تیر کل خونه تمیزه تمیز بود چون خودم هر روز کل خونه رو تمیز می کردم 

از طرفی چون برای کنکور دارم می خونم نمی تونم همه ی کارای خونه رو بکنم از طرفی هم بابام میگه دنیا قانون داره از تو همچین خونه ای دکتر در نمیاد و این حرفا چی کار کنم ؟

حداقل اگه توانایی دارین یکی رو بگیرین هفته ای یکبار بیاد تمیز کنه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو اتاقت درستو بخون رو نده. بیخیال باش. بزار مامانت تمیز کنه. تمیزم نکنه بددکککک. تو ددستو بخون

آخه بابام به فنگ شویی این حرفا اعتقاد داره میگه تا وقتی خونه این حوریه موفق نمیشی والا چی بگم

بگو دکترم بستگی داره پدرمادرش چطوربباشن

نتونستم منظورموبگم عصبانی،شدم

چطورانقد شلختگی وتحمل میکنن

کاش اینجاچندوقت یکباریکی میومد

پووف مامانت چه بی خیاله

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

حداقل اگه توانایی دارین یکی رو بگیرین هفته ای یکبار بیاد تمیز کنه

داریم توانایی اش ولی فک نکنم مامانم قبول کنه 

بهش بگی میگه خودم تمیز می کنم 

یا میگه من خوشم نمیاد کسی بیاد تو دست و پام

آخه بابام به فنگ شویی این حرفا اعتقاد داره میگه تا وقتی خونه این حوریه موفق نمیشی والا چی بگم

چرابه مامانت اینارو نمیگه؟ چراخودش ۴تاچیز،جابجانمیکنه

وسایل کهنه وتعمیری داریدبگو ببربنداز اینافنگ شوییه

غرنزدن فنگ شویی

برو کتابخونه صبح تا عصر 

بگو اونجا دوستام هستن باهم می‌خونیم و بهم کمک میکنیم تو درسارو 

با مادرت هم صحبت کن بگو خودش کارا رو انجام بده بگو من درس دارم نمیتونم 

خیلی بده... درکت میکنم.. منم خونه بابام وحشتناک آشقته و نامرتب بود.. مامانم بدجور کشول و شلخته و بی خیاله... تا وقتی خونه بابام بودم همیشه درگیر تمیزکاری بودم.. الان هم هفته ای یه بار کارگر خودمو می‌فرستم خونه بابامو تمیز کنه. هزینه اش رو هم خودم میدم.. چون وقتی با شوهرم میرم آبروم میره ... در حدی کثیف میشه که از سوییت های بین راهی بدتره

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
خیلی بده... درکت میکنم.. منم خونه بابام وحشتناک آشقته و نامرتب بود.. مامانم بدجور کشول و شلخته و بی ...

بابات یابرادرخاهرت چیزی به مامانت نمیگن؟

طول روزپس چکارمیکنه؟