2777
2789
عنوان

باشگاه ورزشی

207 بازدید | 21 پست

من چند سالی هست که باشگاه میرم خیلی جالبه دقت کردم اکثر دختر هایی که میان باشگاه اصلا ورزش نمیکنن و فقط یه لباس میپوشن میان یکم ورزش سبک میکنن و ۴ تا سلفی جلو اینه های باشگاه میگیرن برای اینستاگرام همیشه هم تو کافه باشگاه پلاس هستن در حال خوردن خوب این چه کاریه ؟    شما هم این قضیه رو متوجه شدید ؟‌

مرد ها میرن باشگاه اونجا واقعا تلاش میکنن ولی تو خانم ها اکثرا باشگاه رفتنه الکیه و فقط واسه پز دادن هستش ! حالا نمیدونم ورزش چیه که دیگه ادم بخواد بخاطرش پز هم بده . من تو دوست اشنا ها هر دختر رو که میبینم باشگاه میره خیلی بولد میکنه و همش تو جمع میگه که باشگاه میره در اخر هم میبینی هیکلش روز به روز هم بدتر و چاق تر میشه   

باشگاه هم باشگاه های قدیم

به زودی وعده خدا تحقق پیدا میکند و جهان از تاریکی به سمت نور هدایت میشود...در آن روز (( رستاخیز )) صدایی مهیب از آسمان به گوش میرسد و زمین به لرزه در می آید و کوه ها فرو میریزند و آسمان متلاشی میشود و دریا به بیابان تبدیل میشود...ناگاه صدایی طنین انداز از کعبه فریاد میزند "(( انا المهدی ))"و انسان با خود میگوید چه شده است...و آدیمزاد به درگاه خدا فراخونده میشود و اعمال خویش را در این زندگی کوتاه و زود گذر به خدا عرضه میدارد... آنگاه تو  ستمکاران و ظالمان را خواهی یافت که گروه گروه روانه دوزخ میشوند و بر اعمال خود میگریند...و کافران را خواهی دید در حالی که با تن عریان از گوشت یکدیگر میخورند ولکن هرگز سیر نمیشوند..و آنان که آیات عظیم را تکذیب میکردند در آتشی جاودان که هرگز خاموش نخواهد شد میسوزند...این وعده خداست و خداوند در وعده خود تخلف نمیکند...((راست گفت خداوند بزرگ و بلند مرتبه))...🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸

باشگاه ما برعکسه

هیچکس دستگاهارو ول نمیکنه 🙄 و همه درحال ورزشن

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من یه بار همچین تاپیکی زدم خورده شدم 

گفتم باشگاه جای ورزشه،،،نه پز دادن!!!فقط میان روزی یه دست لباس باشگاهی بپوشن و برن ! ‌

چه خبره بابا !!!

همه گفتن به تو چه ،،،ماهم چهل تا لباس باشگاه داریم روزی یه دونه می‌پوشیم !

والا مردها میان با آفتابه آب میخورن،،،،،،یه ساعت تمرین سخت و سفت میکنن و میرن !!!!

خانوما میان قر و فر و کلاه و هررروز یه لباس باشگاه و بطری آب و 

طرف وسط تابستون تو باشگاه از گرما داره عرق می‌ریزه ولی کلاه گذاشته سرش،،،،،

خب کلاه رو دربیار تا نمردی

ما تو اطرافمون ،فامیل هر کی میره باشگاه نمیگه  همش میگن همینجوری لاغر شدیمممم   &nb ...

با باشگاه ادم زیاد لاغر نمیشه فقط خوش فرم میشه رژیم غذایی بیشتر ادم رو لاغر میکنه تا ورزش 

والا من یه بار همچین تاپیکی زدم خورده شدم  گفتم باشگاه جای ورزشه،،،نه پز دادن!!!فقط میان روزی ...

باشگاه رفتن یه چیزیه که مد شده خیلی ها هم فقط میخوان از قافله عقب نمونن دوست های من که باشگاه میرن من هیچ تغییر تو بدنشون نمیبینم ولی تو مردها ۲ هفته که میرن باشگاه کاملا تغییرات رو میبینی 

منم باشگاه میرم دوساله.منم میبینم فقط میان حرف میزنن و میرن بعد شاکی هم هستن ک چرا تغییر نمیکنن

تغییر نکن هم باز خوبه من خیلی ها رو میبینم چاق تر هم میشن