2777
2789

استرس نداشته باش عزیزم انشاءالله به همین زودیامیای خبرخوش میدی

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر خونه دار باشین کارتون راحت تره ولی اگه شاغل باشین گرفتم مرخصی و استعلاجی و بهم خوردن بیمه واز دست دادن شغلتون رو هم باید در نظر بگیرین چون محیط کارتون هم دفعات محدودی با شما همکاری میکنن

😞😞😞

به نظرتون صبر بهتر از وارد پروسه ivf شدنه؟ 

من 26 سالمه خودم pcoدارم همسرمم واریکوسل خفیف، اون دکترایی ک خودشون ivf میکنن گفتن انجام بده، متخصص طب سنتی و.. گفتن فعلا نیاز نیست، روحیه من و همسرم هم خیلی بده 

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

😞😞😞 به نظرتون صبر بهتر از وارد پروسه ivf شدنه؟  من 26 سالمه خودم pcoدارم همسرمم واریکوسل خ ...

پیج bardari_flora  رو ببین باهاش اصلاح سبک کن 

اگه دیدی جواب نداد برو ای وی اف..چون قبلشم اصلاح سبک کردی بدنت خ اماده تر میشه و احتمال مثلت شدنت میره بالا

من هنوز وارد مرحله انتقال نشدم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اینارو جهت اطلاع دوستانی میگم ک میخوان وارد این مسیر بشن واقعا آسون نیست و درصد افرادی ک بار اول و د ...

مشکلتون چیه؟

عزیزم هایلایتای همین پیجی ک معرفی کردم و ببینی خیلیا بعد چن بار ای وی اف منفیم  طبیعی باردار شدن

خواستم بگم تا جایی ک میتونین سعی کنین اگه واقعا همسرتون رو دوست دارین و مشکلی ت  زندگیتون ندارین زود بچه دارشین الان این مسئله ی خیلی شایع شده نگین من مشکلی ندارم بدنم سالمه

پیج bardari_flora  رو ببین باهاش اصلاح سبک کن  اگه دیدی جواب نداد برو ای وی اف..چون قبلشم ...

عزیزم چندماه با یکی از ماماهاش اصلاح سبک کردم اونم نتیجه نداد، الان بطور کلی دیگه بعضی چیزاش رو رعایت میکنم ولی نه صددرصد

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔