2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد🥹

219 بازدید | 11 پست

مجردم هنوز😭و متاسفانه انقدر فداکاری ندارم که مسولیت های یک بچه رو تا آخر عمر داشته باشم 

خداوکیلی چجوری قبلاً ۷_۸ تا بچه میوردن مادر بنده خدا پیر میشد

میاوردن پرت میدادن دیگه . چکار میکردن مثلا!!

پرت میدادن رو خوب اومدی👌🏼

مامان من بنده خدا سه تا بچه ی آخر مامان بزرگم رو بزرگ کرده، یکی نبوده بهش بگه خب نمیتونی بچه بزرگ کنی نیار 😐😐

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم‌ همین طور حس بارداربودنا دارم

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بچه ها همدیگه رو بزرگ‌میکردن بیچاره بچه های اول 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

میاوردن پرت میدادن دیگه . چکار میکردن مثلا!!

بابا بلاخره بچه غذا میخواد شیر میخواد پوشکش مدرسه می‌ره درساش تکالیفش مشکلاتش تربیتش

خدایی من که حالشو ندارم😂

قدیم مامان بزرگا با دختراشون مسابقه زاییدن میذاشتن 😑

پسرخاله ها و دخترخاله های من چندتاشون از دایی هام بزرگترن 😐🤦

بنده خدا ها جلوگیری بلد نبودن دیگه همینجوری تا وقتی که یائسه بشن میاوردن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بابا بلاخره بچه غذا میخواد شیر میخواد پوشکش مدرسه می‌ره درساش تکالیفش مشکلاتش تربیتش خدایی من که حا ...

ساده ای . بچه رو میبستن به گهواره ،زیر گهواره یه ظرف بود جیش می‌رفت توش . شیرم عقیده بر این بود بچه نباید سنگین بشه.مدرسه هم دختر نمی رفت پسر می رفت . تکلیف هم خودش خوند خوند نخوند بیاد کارگری

مامان مامانم هشت تا بچه داره . که بچه هاشون 14 تان فقط

مادرپدرم هفت تا بچه که اینا هم روی هم نه تا بچه دارن

میدونی ما نوه ها چند تا بچه داریم ؟؟

هیچی 

تقریبا هممون هم ازدواج کردیم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ساده ای . بچه رو میبستن به گهواره ،زیر گهواره یه ظرف بود جیش می‌رفت توش . شیرم عقیده بر این بود بچه ...

به اون گهواره قصری دار مهتک می کفتن

خواهر کوچیکه من تو مهتک گذاشتند چند ماه 

جیکش در نمیومد راحت بودم از دستش 🤣🤣

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی