2789
عنوان

احساس گناه

356 بازدید | 13 پست

من توی روانشناسی خوندم کسایی که مثلا تو بچگی مشکل مالی داشتن در آینده وقتی بخوان پولی خرج کنن احساس گناه میکنن  الان خودم به معنای واقعی  اینجوریم چون بچگی وضع مالی خانواده خیلی خوب نبود و زیاد چیز هایی که دوست داشتم نداشتم الان که 17 سالمه وضعمون خیلی بهتره، خلاصه بابام هر هفته بهم پول میده منم چیزایی که دوست دارم آنلاین سفارش میدم ولی فقط چند ثانیه اولش احساس خوشحالی بهم دست میده ولی بعدش احساس گناه میکنم بابت چیزایی که میخرم همش با خودم میگم اینا بدرد من نمیخورن و اصلا من برای چی باید اینارو داشته باشم وقتی میتونم ساده تر زندگی کنم!

درصورتی که چیزای گرون هم نمیخرم و فقط لوازم آرایش یا ی غذا سفارش میدم

یا احساس میکنم چیزایی که میخرم برای من نیستن و باید یه روزی پسشون بدم

اصلا نمیتونم از زندگی لذت ببرم دوس دارم برگردم به چند سال پیش که هیچی نداشتم با اون حال که اون موقع ناراحت بود از اون وضعم

باید چیکار کنم این احساس از بین بره؟😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ذهن هنوز فراوانی رو باور نکرده

به نظرم چندین بار پولتو خرج ادمای نیازمند و کودکان کار کن اینطوری به باور میرسی که به فراوانی رسیدی که حتی دست کسی که نیاز داره رو هم میتونی بگیری هم حست بهتر میشه هم احساس گناه دیگه نداری.

ذهن هنوز فراوانی رو باور نکرده به نظرم چندین بار پولتو خرج ادمای نیازمند و کودکان کار کن اینطوری به ...

دقیقا

ذهن من تا همین چند سال پیش محدود بود من آدم استرس هم بودم صبح با استرس میرفتم مدرسه بعدشم دلخوشیم فیلمهایی بود که می‌دیدم و فکر میکردم زندگی فقط همینه

ولی خواهشم  از پدر مادرا دارم اینه تا وقتی از نداشتن مشکل مالی یا حتی روانی مطمئن نشدن بچه دار نشن🙏🏻

دقیقا ذهن من تا همین چند سال پیش محدود بود من آدم استرس هم بودم صبح با استرس میرفتم مدرسه بعدشم دلخ ...

بازم جمله آخرت اشتباهه البته به نظر من 

نمیشه که بچه رو لای پر قو بزرگ کرد اونموقع وقتی وارد جامعه میشه وقتی پدر و مادرش رو از دست میده و خیلی مشکلات دیگه زودتر و خیلی شدید تر ضربه میخوره

بازم جمله آخرت اشتباهه البته به نظر من  نمیشه که بچه رو لای پر قو بزرگ کرد اونموقع وقتی وارد ج ...

در حد پر و قو رو من هم موافق نیستم

ولی در کل کسایی که از بچگی چیزایی که در حد خودشون دارند دارن خوشبخت ترن چرا؟ چون دیگه دغدغشون اینجور چیزا نیس اینجور چیز ها براشون خیلی عادیه و فکرن و دغدغشون چیز های بزرگ تریه پس ذهنشون بزرگ تر میشه و به چیز های بزرگ تر هم میرسن

در حد پر و قو رو من هم موافق نیستم ولی در کل کسایی که از بچگی چیزایی که در حد خودشون دارند دارن ...

اصلا نمیشه اینو گفت 

چقدر آدمای فقیر داریم که از بچکی زجر کشیدن ولی بزرگ شدن تونستن موفق بشن و به چیزای بزرگی هم رسیدن